• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ημαθία: Σοκαριστικές εικόνες από τροχαίο δυστύχημα – Νεκρός ο 49χρονος οδηγός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημαθία: Σοκαριστικές εικόνες από τροχαίο δυστύχημα – Νεκρός ο 49χρονος οδηγός

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ΙΧ έγινε μια άμορφη μάζα ενώ η μηχανή του αυτοκινήτου εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά από το όχημα
Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 49χρονο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Εγνατία Οδός στο ύψος της Ημαθίας. Το φρικτό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 06.00 της Δευτέρας 17 Μαΐου στον Κόμβο Κλειδίου στην Εγνατία οδό στην διασταύρωση που συνδέει την οδό με την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθήνας, σύμφωνα με το emvolos.gr.
Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη που οδηγούσε ο 49χρονος ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στις προστατευτικές μπαριέρες, ο οδηγός να χάσει τη ζωή. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ΙΧ έγινε μια άμορφη μάζα ενώ η μηχανή του αυτοκινήτου εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά από το όχημα. Τον άτυχο οδηγό απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια άνδρες της Π.Υ. Αλεξάνδρειας που επενέβησαν στο σημείο.


Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ΙΧ έγινε μια άμορφη μάζα ενώ η μηχανή του αυτοκινήτου εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά από το όχημα.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξάνδρειας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Αίγιο: Άνδρας έπεσε από γέφυρα της εθνικής οδού

Κώστας Παππάς

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά με Πληροφοριακό Κέντρο στην 8η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας

Κώστας Παππάς

Εγκεφαλικό υπέστη ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..