• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευχετήριο μήνυμα του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου για το νέο έτος 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχετήριο μήνυμα του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου για το νέο έτος 2020

Δημότες και πολίτες του Δήμου Πρέβεζας,
Σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς και τελευταία ημέρα του 2019, θα γιορτάσουμε όλοι μας με πολλές ευχές, με ελπίδα και μεγάλες προσδοκίες την έλευση του νέου έτους 2020.
Από αύριο 1η Ιανουαρίου 2020, δεν ξημερώνει απλά μία νέα χρονιά γεμάτη από σπουδαίες και απαιτητικές ευθύνες και μία νέα περίοδος δημιουργίας και παραγωγής με νέους στόχους, αλλά ξεκινά μία νέα πολύ σπουδαία και γεμάτη από προκλήσεις και μεγάλες αλλαγές νέα δεκαετία σε δημοτικό και εθνικό επίπεδο.
Λίγες ώρες και στιγμές πριν περάσουμε γιορτινά και ελπιδοφόρα στο αύριο του 2020 και της νέας δεκαετίας, οφείλουμε να κάνουμε όλοι μας για μία στιγμή μια σύντομη αναδρομική αυτοκριτική, ο καθένας από τη θέση του, ως προς τη χρονιά καθώς και τη δεκαετία που διανύσαμε.
Μία νέα λαμπρή εποχή ξεκινά λοιπόν από αύριο με όραμα και σχέδιο, για ένα καλύτερο μέλλον πάντα με τις ευχές των ευχών για όλους από όλους για υγεία, αγάπη, ειρήνη, πρόοδο, προκοπή, δημιουργία αλλά και με το κάλεσμα πρόκληση για ανάπτυξη, συνεργασία, ενότητα, εξωστρέφεια και προπαντός πολύ δουλειά και εργασία, πάντα με θετική σκέψη και ανοιχτό μυαλό για το καλύτερο μέλλον που όλοι μας αξίζουμε να ζήσουμε και κυρίως τα παιδιά μας!
Εύχομαι προσωπικά για το 2020 μαζί με τις άνω ευχές και αποστολές, να καταφέρουμε όλοι μαζί ενωμένοι, να νιώσουμε επιτέλους πραγματικά το Δήμο μας σαν την προέκταση του ίδιου μας του σπιτιού και όλους τους Δημότες σαν τη συνέχεια της οικογένειάς μας, με τα δικαιώματα αλλά κυρίως με τις ευθύνες που στον καθένα αναλογούν!
Ο Δήμος Πρέβεζας, ο Δήμος της Καρδιάς μας αποτελεί το σπίτι μας και οι συμπολίτες μας είναι η μεγάλη μας οικογένεια!
Όλοι μας στο Δήμο Πρέβεζας, αιρετοί και προσωπικό, ευχόμαστε ολόκαρδα ευτυχισμένο με υγεία το 2020 και ας αποτελέσει τη χρονιά ουσιαστικής εκκίνησης για μια νέα λαμπρή εποχή για τον τόπο μας!

Καλή και ευλογημένη νέα χρονιά σε όλους!

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ανακοίνωση για την σχεδιαζόμενη κατάργηση των ΔΕΥΑ και την ιδιωτικοποίηση του δημόσιου αγαθού του νερού

Κώστας Παππάς

Ξεκινούν τα έργα αναβάθμισης Πλατειών του Δήμου Αρταίων, Νέου Καταφυγίου και κατασκευή Πλατείας στον οικισμό της νέας Βίγλας.

Κώστας Παππάς

Η μεγαλύτερη δικαίωση στη μνήμη του αδικοχαμένου Χρήστου Ζορμπά δεν είναι μόνο η ενοχή των κατηγορουμένων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..