• Home
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Ευρωμπάσκετ: Ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας πήδηξε στην αγκαλιά του Αντετοκούνμπο – «Είναι τόσο καλό παιδί» (Video)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ευρωμπάσκετ: Ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας πήδηξε στην αγκαλιά του Αντετοκούνμπο – «Είναι τόσο καλό παιδί» (Video)

«Έκρηξη» χαράς πυροδότησε στις τάξεις της Εθνικής ομάδας της Ιταλίας η επική πρόκριση επί της Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ με τον Τζανμάρκο Ποτσέκο να χαρίζει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του τουρνουά.
Ο τεχνικός της Ιταλίας, εμφανώς χαρούμενος πήρε φόρα και… πήδηξε πάνω στην αγκαλιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο που φορούσε ακουστικά.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του κόσμου:

«Είναι τόσο καλό παιδί»
«Μόλις αγκάλιασα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα αποδυτήρια. Είναι τόσο καλό παιδί! Τον αγκάλιασα και τον φίλησα!», είπε ο ενθουσιώδης Ιταλός τεχνικός.
Πρόσθεσε μάλιστα: «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία της εθνικής μας ομάδας. Κάναμε μια καταπληκτική εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα απέναντι σε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα που έκανε ό,τι μπορούσε για να κερδίσει. Όλα τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και αξίζουν συγχαρητήρια. Έχουμε μεγάλη καρδιά, μια δόση τρέλας και μεγάλη συνοχή σαν ομάδα. Ίσως να είμαστε ο αντίπαλος που κανένας δεν θέλει να βρει στο δρόμο του. Θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό αυτό που έγινε».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Νέο γήπεδο ΑΕΚ: εγκαίνια το Σεπτέμβριο για την OPAP Arena

Κώστας Παππάς

Γ’ Εθνική: Oι ομάδες που πήραν το εισιτήριο ανόδου

Κώστας Παππάς

Ολική ανατροπή για τη Δόξα στο φιλικό 3-3 με την Αναγέννηση

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..