• Home
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εστίαση: Στα όρια της κατάρρευσης ο κλάδος – Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις στην Αττική
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εστίαση: Στα όρια της κατάρρευσης ο κλάδος – Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις στην Αττική

Στα όρια της κατάρρευσης βρίσκεται ο κλάδος της εστίασης, καθώς τα επιδημιολογικά δεδομένα του κορωνοϊού δείχνουν ότι θα αργήσει η επαναλειτουργία των καταστημάτων, ενώ υπό το βάρος των χρεών και της αδυναμίας της κυβέρνησης να παράσχει μεγαλύτερη στήριξη, προχωρά σε κινητοποιήσεις συμβολικού χαρακτήρα.
Σύμφωνα με  πληροφορίες, σε τηλεδιάσκεψη συλλόγων εστίασης αποφασίστηκε να γίνει μια παράσταση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα με περιορισμένο αριθμό ατόμων ώστε να μην παραβιάζονται τα μέτρα προστασίας, καθώς και παράσταση έξω από το Μαξίμου.
Την ίδια ώρα καθώς πυκνώνουν τα λουκέτα στην Αθήνα, η επαρχία ζει το δράμα του lockdown σε πολλαπλάσιο βαθμό, καθώς η εστίαση είναι σημαντικό κομμάτι της τοπικής οικονομίας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Κοινωνικός Τουρισμός 2020: Όλες οι αλλαγές λόγω κορονοϊού

Κώστας Παππάς

Στην εκκίνηση οι μελέτες για την Υποθαλάσσια Λευκάδας

Κώστας Παππάς

Νέες ημερομηνίες για την έκθεση “8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition”

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..