• Home
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Ερύμανθος 17-18/09 η επόμενη εξόρμηση του Ορειβατικού Συλλόγου Άρτας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ερύμανθος 17-18/09 η επόμενη εξόρμηση του Ορειβατικού Συλλόγου Άρτας

Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά συγκροτήματα της Πελοποννήσου (ο Ερύμανθος με ύψος 2.223 μέτρα) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη εξόρμησή μας, Αφετηρία μας θα είναι ο μικρός ορεινός οικισμός του Μίχα, στον οποίο θα διανυκτερεύσουμε σε σκηνές. Την Κυριακή η ανάβαση θα γίνει από το όμορφο μονοπάτι με τα πανύψηλα έλατα, ενώ μετά από δύο (2) ώρες θα βρεθούμε στην αλπική ζώνη του βουνού. Από εκεί διασχίζοντας τις πλαγιές της Μουγγίλας θα φτάσουμε σε αέρινο οροπέδιο. Μπροστά μας ο όγκος του Ωλενού, που μετά από μία (1) ώρα ανάβασης θα βγούμε στην κορυφή. Η θέα από εκεί είναι απίστευτη. Η κατάβαση μετά το οροπέδιο θα γίνει από άλλο μονοπάτι με νοτιοδυτική κατεύθυνση που θα μας κατεβάσει στο χωριό Αλεποχώρι.
Βαθμός Δυσκολίας: 3
Ώρες πορείας: 10
Αρχηγός: Χρήστος Κούρτης (6976887041)
Αναχώρηση: Σάββατο 16:00 από το πάρκινγκ έναντι της πλατείας Ζέρβα.
Δικαίωμα συμμετοχής στην εξόρμηση έχουν τα μέλη του συλλόγου, μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων και τα δόκιμα μέλη. Ως δόκιμα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τρεις (3) εξορμήσεις και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγράφονται ως μέλη.
Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 26810-28030 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 10 το απόγευμα ή ελάτε τις ίδιες ώρες στο γραφείο του συλλόγου Αμβρακίας 38 στην Άρτα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εγκαινιάστηκε το νέο Γήπεδο των Κεραματών

Κώστας Παππάς

Ζωντανά αποτελέσματα Γ’ Εθνική 4ος Όμιλος

Κώστας Παππάς

“Μυθικό” ρεκόρ Αντετοκούνμπο! Ξεπέρασε τον Σακίλ Ο’ Νιλ, έπιασε τον Τζαμπάρ! (video)

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..