• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Εργασίες κατασκευής βιολογικού και τοποθέτηση αγωγών στο Νεοχώρι – Παρακαλούνται οι οδηγοί να μην σταθμεύουν στο χώρο εργασίας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εργασίες κατασκευής βιολογικού και τοποθέτηση αγωγών στο Νεοχώρι – Παρακαλούνται οι οδηγοί να μην σταθμεύουν στο χώρο εργασίας

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σας ενημερώνει ότι οι εργασίες για τον βιολογικό καθαρισμό και την τοποθέτηση των αγωγών στη Δημοτική Ενότητα Αράχθου συνεχίζονται πλέον εντός του πολεοδομικού ιστού.
Παρακαλούνται, τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες στο Νεοχώρι, να μην σταθμεύουν στον κεντρικό δρόμο (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), από το ύψος του κυκλικού κόμβου μέχρι και το ύψος του Ιερού ναού του Αγίου Δημητρίου, από το πρωί της Παρασκευής της 21ης Αυγούστου και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Αποτελέσματα 597 χθεσινών rapid test στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Που εντοπίστηκαν τα 229 σημερινά κρούσματα – 10 στην Ήπειρο

Κώστας Παππάς

Άρτα: 21 πρόστιμα των 300€ για άσκοπη μετακίνηση και μη χρήση μάσκας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..