• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΡΑΣΜΟΥΣ + 4η κινητικότητα Vasto/ Italy 1 ΕΠΑΛ ΑΡΤΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΑΣΜΟΥΣ + 4η κινητικότητα Vasto/ Italy 1 ΕΠΑΛ ΑΡΤΑΣ

Το 1ο Επαλ Άρτας συμμετείχει στην 4η κινητικότητα διαδικτυακή με τους εταίρους του από το πρόγραμμα Erasmus + KA KA2, Learning through School Projects – Motivates, creates awarness and makes students more responsible.
Hκινητικόητα αυτή έγινε εξολοκλήρου διαδικτυακά λόγω των περιορισμών των μετακινήσεωνστις 13-17/04/2021. Το σχολείο του Βάστο διοργάνωσε μια εβδομάδα με θέμα «μνημεία της Ουνέσκο». Το σχολείο μας συμμετείχε με εργασία «μνημεία της Ουνέσκο στην Ελλάδα»
Η συμμετοχή των μαθητών μας ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία. Απολαύσαμε μια εβδομάδα με υπέροχες εργασίες από τους εταίρους μας. Νοητά βρεθήκαμε στην Ιταλία, ακούσαμε τραγούδια, ειδαμε τα μνημεία τους, «νιώσαμε» τα φαγητά τους.
Όλοι οι εταίροι του προγράμματος, Ρουμανία, Τουρκία, Ελλάδα, Ιταλία, Κροατία, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Οι συνθήκες δύσκολες γιατί τα εράσμους δεν είναι φτιαγμένα για διαδικτυακά μαθήματα, όμως το πρόγραμμα ήταν εξαιρετικό έστω και κάτω απο αυτές τις συνθήκες.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Επικίνδυνη βενζίνη σε 20 πρατήρια στην Αθήνα – Άφαντος ο Κύπριος εγκέφαλος

Κώστας Παππάς

Κορονοϊός: Στη Θεσσαλονίκη Χαρδαλιάς και Αρκουμανέας – Ιερείς τα κρούσματα της νοτιοαφρικάνικης μετάλλαξης

Κώστας Παππάς

Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρή 27χρονη από φωτιά στο σπίτι – Χαροπαλεύει ο γιος της

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..