• Home
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Επόπτης παρίστανε… τον πεθαμένο σε αγώνα τοπικού – Το βίντεο που έγινε viral
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επόπτης παρίστανε… τον πεθαμένο σε αγώνα τοπικού – Το βίντεο που έγινε viral

Και εκεί που κάποιος νομίζει ότι τα έχει δει όλα στα (ελληνικά) γήπεδα, έρχεται η πραγματικότητα και ξεπερνάει ακόμα και την φαντασία. Όπως το περιστατικό που συνέβη κατά την διάρκεια αγώνα τοπικού πρωταθλήματος.
Στο παιχνίδι ΓΑΣ Κοπανού με τον Φίλιππο Μελίκη για μία αμφισβητούμενη φάση στο 75ο λεπτό, ο επόπτης άνοιξε διάλογο με την εξέδρα και ένας οπαδός τον τράβαγε από τα κάγκελα. Όπως φαίνεται στο βίντεο του sportsfan.gr, στην αρχή ένα άτομο που βρισκόταν στις εξέδρες ακούγεται να λέει προς τον βοηθό διαιτητή με αρκετή δόση χιούμορ: «ξένοι διαιτητές και στα τοπικά, να μην παίρνεται ούτε 20ρικο», με τον βοηθό να ξεκινάει τα «γαλλικά» προς την εξέδρα.
Στην συνέχεια ένας φίλαθλος περνάει το χέρι μέσα από την σιδερένια περίφραξη και αφού μιλούσε σε έντονο ύφος με τον διαιτητή, τον τράβηξε από το χέρι. Σε εκείνο το σημείο ο επόπτης έπεσε στο έδαφος επιδεικτικά και έκανε πως έχασε τις αισθήσεις του, με τον διαιτητή να διακόπτει προσωρινα το παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο, που σημειώνεται ότι περιέχει άσεμνες εκφράσεις:

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Οι Λογιστές-Τραπεζικοί νικητές στο 3ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ που διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων

Κώστας Παππάς

Σερβία – Ελλάδα: «Τρέλα» για τη μονομαχία Αντετοκούνμπο – Γιόκιτς – Πουλήθηκαν 10.000 εισιτήρια

Κώστας Παππάς

Εγκαίνια για την πίστα motocross στον Κούκο Πρέβεζας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..