ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επανεκλογή Χρ. Τσιρογιάννη στο Δ. Αρταίων

Με ένα ποτήρι σαμπάνια και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους ο Χρήστος Τσιρογιάννης γιόρτασε την επανεκλογή του στο Δ. Αρταίων.
Όταν ενσωματώθηκε και το τελευταίο από τα 96 εκλογικά τμήματα του Δήμου, ο κ.Τσιρογιάννης έφθασε στο εκλογικό του κέντρο, καταχειροκροτούμενος και «χάθηκε» στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων, των συνεργατών του και των ψηφοφόρων του.

Οι πρώτες του δηλώσεις ήταν χαρακτηριστικές: «Από την Δευτέρα το πρωί θα δουλέψουμε για όλους τους αρτινούς… Οι εκλογές τελείωσαν, είμαστε όλοι αρτινοί και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί… Όποιος θέλει να προσφέρει, το Δημαρχείο έχει χώρο για όλους… Όσοι έχουν δεύτερες σκέψεις, δεν θα καθήσουν στο ίδιο τραπέζι».
Από νωρίς το απόγευμα το εκλογικό κέντρο του Δημάρχου είχε κατακλειστεί από κόσμο που έφθανε για να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα και στη συνέχεια για να συγχαρεί τον κ.Τσιρογιάννη για τη μεγάλη του νίκη έναντι της Τζένη Ταπραντζή – Κοίλια, μία διαφορά που άγγιξε τις 19 μονάδες.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Δήλωση Βασίλη Τσίρκα για την αναστολή λειτουργίας της Γεωπονικής Σχολής με έδρα την Άρτα

Κώστας Παππάς

Χρήστος Γκόκας: Ενημέρωση από τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών για το έργο Άκτιο-Δυτικός Άξονας

Κώστας Παππάς

Να μη γίνει η Άρτα Καστοριά. Η Περιφέρεια Ηπείρου προ των ευθυνών της.

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..