• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ

Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο

Ο Δήμος Αρταίων ενημερώνει ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο επανέρχεται στην κανονική του λειτουργία από τη Δευτέρα 15/01/2024.
Μετά από αυτοψία στο χώρο του κολυμβητηρίου διαπιστώθηκαν τα κάτωθι: στην αντλία θερμότητας που τοποθετήθηκε με την ενεργειακή αναβάθμιση δεν υπήρχε σύστημα αυτοματισμού ώστε να αποδίδεται η επιθυμητή θερμοκρασία του νερού. Με στόχο την άμεση επαναλειτουργία του χρησιμοποιήθηκε ο καυστήρας πετρελαίου και προς το παρόν απομονώθηκε η αντλία, όπως επίσης έγιναν και όλες οι εργασίες καθαρισμού.
Το αμέσως επόμενο διάστημα, αφού γίνει μελέτη για τοποθέτηση συστήματος αυτοματισμού θερμοκρασίας του νερού, θα χρησιμοποιηθεί και η αντλία θερμότητας και θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες παρεμβάσεις για την όσο το δυνατό καλύτερη λειτουργία του κολυμβητηρίου με το μικρότερο δυνατό κόστος. Επίσης ο Δήμος Αρταίων θα προχωρήσει σε προμήθεια φίλτρου άμμου και συστήματος φίλτρανσης κολυμβητικών δεξαμενών, τα οποία δεν έχουν αλλαχθεί από την αρχική λειτουργία του κολυμβητηρίου.
Το κολυμβητήριο θα λειτουργεί όλο το χρόνο ως οφείλουμε στους πολίτες της Άρτας, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 15/01/2024.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Επίσκεψη Γιάννη Στέφου στην Άρτα – Παρουσίαση προγραμματικών θέσεων και υποψηφίων

Κώστας Παππάς

Εξιχνιάστηκε απάτη από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας – Παρίστανε τον λογιστή

Κώστας Παππάς

Η νεολαία ψηφίζει με βάση τις σύγχρονες ανάγκες της!

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..