• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Επίσκεψη Νίκου Παππά σε Άρτα και Ηγουμενίτσα
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Νίκου Παππά σε Άρτα και Ηγουμενίτσα

Την Άρτα θα επισκεφθεί, το πρωί της Πέμπτης 23 Μαΐου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς.
Ο Νίκος Παππάς θα συναντηθεί με μέλη και φίλους του κόμματος, στις 11 πμ, στο Café Maxim, στην κεντρική πλατεία της Άρτας.
Ο Νίκος Παππάς γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου του 1990 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Αιδηψό. Ξεκίνησε το μπάσκετ στα 13 του από το Σύλλα Αιδηψού, μεταπήδησε στον Πανελλήνιο όπου και συνέχισε το σχολείο στα Σεπόλια.
Έχει διακριθεί τόσο σε εθνικό επίπεδο, φορώντας το εθνόσημο, όσο και σε συλλογικό κατακτώντας πολλά μετάλλια σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα κατά τη διάρκεια της καριέρας του.
Από το 2023 συνεχίζει να φοιτά στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.
Έχει συμμετάσχει σε πλήθος εθελοντικών δράσεων, εστιάζοντας σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης ενώ ασχολείται ενεργά με τον τομέα του αθλητισμού.

Επίσκεψη Νίκου Παππά, υποψήφιου Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Ηγουμενίτσα
Ο Νίκος Παππάς, υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, πρόκειται να επισκεφθεί την Ηγουμενίτσα την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο της περιοδείας του.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:
 17.30: επίσκεψη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηγουμενίτσας “Αλεξάνδρα Τσιάβου» και συνάντηση με τα ΔΣ των ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΒΟΛΛΕΫ, K.A.E. Πρωτέας Ηγουμενίτσας και Γ.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ Στίβος, αθλητές και γονείς των αθλητών.
 19.00: επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας, συνάντηση με ΔΣ του Ομίλου και αθλητές.
 21.30: συνάντηση με τα μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο καφέ-μπαρ ALEGRO (Εθνικής Αντίστασης 36, Ηγουμενίτσα).

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Η ανασκόπηση της εβδομάδας στο web/tv του arta2day.gr – Δείτε την εδώ

Κώστας Παππάς

Η Περιφέρεια Ηπείρου συνεκθέτης του ΕΟΤ στην virtual έκθεση τουρισμού I.T.B στο Βερολίνο

Κώστας Παππάς

Άρτα: «κέρδος» η κοπριά και η λάσπη…

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..