ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επίσκεψη Κορεατών για τα ακτινίδια

Την Παρασκευή 22/11/2019 ο κ. Ανδρέας Βαρέλης, Διευθυντής της ΔΑΟΚ ΠΕ Άρτας και ο κ. Γρηγόρης Οικονόμου Προϊστάμενος του τμήματος Ποιοτικού και Φυτουγειονομικού Ελέγχου της Υπηρεσίας υποδέχθηκαν αντιπροσωπεία της Υπηρεσίας Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Νότιας Κορέας, παρουσία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κυρίου Κωνσταντίνου Πατήλα. Οι επιθεωρητές συνοδεύονταν από τον προϊστάμενο του τμήματος φυτοϋγειονομικού ελέγχου του ΥΠΑΑΤ κύριο Αραμπατζή καθώς και τον Προϊστάμενο και υπαλλήλους του Περιφερειακού Κέντρου Προστασίας Φυτών, Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων.
Η Άρτα αποτέλεσε την τελευταία στάση στην εβδομαδιαία επίσκεψη στη χώρα μας των Κορεατών αντιπροσώπων που είχε σαν σκοπό τη διερεύνηση του φυτοϋγειονομικού καθεστώτος της χώρας προκειμένου να πραγματοποιηθούν απρόσκοπτα οι εξαγωγές ακτινιδίων προς τη Νότια Κορέα.
Η επιθεώρηση ολοκληρώθηκε με επίσκεψη σε μεγάλη εξαγωγική επιχείρηση της περιοχής όπου οι φιλοξενούμενοι συνοδευόμενοι από τους φυτοϋγειονομικούς ελεγκτές της ΔΑΟΚ, παρακολούθησαν την διαδικασία ψυχρής μεταχείρισης σε φορτίο ακτινιδίων ενώ ακολούθησε επίσκεψη σε οπωρώνες ακτινιδίων.
Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κος Κωνσταντίνος Πατήλας, που εκπροσώπησε την Περιφέρεια Ηπείρου, σε δηλώσεις του τόνισε ότι «η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα, που δημιουργεί την αισιοδοξία για θετικά αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Γαλλία: Πλήρης στήριξη και αλληλεγγύη σε Ελλάδα και Κύπρο

Κώστας Παππάς

Εστίαση: Ειδικό πακέτο στήριξης – Τι θα χρηματοδοτηθεί και ποιες διευκολύνσεις θα υπάρξουν

Κώστας Παππάς

Οικοδομή: Ποιοι παράγοντες σπρώχνουν τις τιμές προς τα πάνω

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..