• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Επίσκεψη και περιοδεία του Υπουργού Ανάπτυξης, Κ. Σκρέκα, με τον Βουλευτή, Γ. Στύλιο και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ, Χαρ. Αθανασίου στην Άρτα
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη και περιοδεία του Υπουργού Ανάπτυξης, Κ. Σκρέκα, με τον Βουλευτή, Γ. Στύλιο και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ, Χαρ. Αθανασίου στην Άρτα

Στην Άρτα θα βρεθεί για διήμερη επίσκεψη o Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας στο πλαίσιο των περιοδειών ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ειδικότερα, την Παρασκευή 31 Μαΐου και το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024, ο κ. Σκρέκας μαζί με τον βουλευτή του Νομού Γιώργο Στύλιο και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Άρτας, Χαρ. Αθανασίου θα πραγματοποιήσουν σειρά συναντήσεων και συσκέψεων με φορείς του Νομού.
Την Παρασκευή καιπρώτη μέρα της επίσκεψης, ο Υπουργός Ανάπτυξης συνοδευόμενος από τον κ. Στύλιο θα μετάσχουν σε προγραμματισμένη σύσκεψη με Επιμελητηριακούς και Παραγωγικούς Φορείς στοΕπιμελητήριο Άρτας. Το Σάββατο, 1Ιουνίου, οι κύριοι Σκρέκας και Στύλιος θα έχουν συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Άρτας, κ.κ Καλλίνικο και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ψαθά. Ενώ ακολούθως θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπουστις 11:45 π.μ. στην έδρα της Περιφέρειας Άρτας.
Στη συνέχεια ο Υπουργός και ο Βουλευτής θα έχουν συνάντηση με τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Σιαφάκα, ενώ θα ακολουθήσει επίσκεψη στην πόλη της Άρτας.Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με διευρυμένη σύσκεψη με τα στελέχη της ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ Άρτας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ηγουμενίτσα: Έβγαζε 1000 ευρώ στην Αλβανία από κάθε παπάκι που έκλεβε από την Ελλάδα

Κώστας Παππάς

Η Άρτα βάζει μπροστά τις προτεραιότητες της επόμενης ημέρας: Δημόσια Διαβούλευση με πλήθος φορέων στο Δημαρχείο

Κώστας Παππάς

Μωυσής Ελισάφ: Πέθανε ο δήμαρχος Ιωαννίνων – Αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας Ο Μωυσής Ελισάφ.

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..