ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Ενωτική Πορεία” για τη Ροζίνα Βαβέτση στο Δήμο Νικ. Σκουφά

Την διακήρυξη του Συνδυασμού “Ενωτική Πορεία” και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που τον πλαισιλωνουν παρουσίασε στα πλαίσια ανοιχτής εκδήλωσης η υποψήφια Δήμαρχος Νικ. Σκουφά Ροζίνα Βαβέτση.

Μετά από 8 χρόνια στην θέση της Αντιδημάρχου, εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος με τον Δήμαρχο Ευστάθιο Γιαννούλη, κόρη του τ. Δημάρχου Πέτα Βασίλη Βαβέτση η κα Βαβέτση αποφάσισε να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο δημιουργώντας ένα “ψηφοδέλτιο δουλειάς” όπως το χαρακτήρισε με νέους ανθρώπους αναμεσά τους, που τους ενώνουν τα ίδια ενδιαφέροντα και η ίδια αγωνία.
Όπως τόνισε η κα Βαβέτση στην ομιλία της:
“Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι χώρος πρόκλησης και δημιουργίας. Το θεσμικό πλαίσιο που ισχύει σήμερα της δίνει πολλές δυνατότητες και κυρίως τη δυνατότητα για ολοκληρωμένο σχεδιασμό με σκοπό την τοπική ανάπτυξη. Και είναι μονόδρομος να εκμεταλλευτούμε αυτές τις δυνατότητες, αλλά και να παλέψουμε για διεύρυνσή τους σε κεντρικό επίπεδο.

Ερχόμαστε για να δουλέψουμε με τους παρακάτω ξεκάθαρους στόχους:
• Την σύγχρονη οργάνωση του Δήμου και των υπηρεσιών του για καλύτερες και νέες υπηρεσίες στους συνδημότες μας, για ουσιαστική ποιότητα ζωής όλων μας.
• Την προώθηση και στήριξη των τοπικών μας προϊόντων.
• Την δημιουργία υποδομών σε κάθε επίπεδο.
• Την εκμετάλλευση των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
• Την προστασία του περιβάλλοντος και της οικιστικής φυσιογνωμίας του τόπου μας.
• Την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
• Την πλήρη διαφάνεια στα οικονομικά του Δήμου.
• Την άμεση και αποτελεσματική λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας.
• Την παροχή ποιότητας ζωής στους νέους μας και στην Τρίτη ηλικία.
• Την ουσιαστική συνένωση και ίση μεταχείριση των τριών Δημοτικών Διαμερισμάτων.
• Φροντίδα για την εργαζόμενη γυναίκα.
• Την γενικότερη αναβάθμιση της τοπικής κοινωνίας μας στα επίπεδα του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας, του αθλητισμού.
• Ενεργοποίηση όλων των δημοτών και συμμετοχή για την επίλυση των προβλημάτων.


Στο αναλυτικό πρόγραμμα του συνδυασμού μας θα αναπτυχθούν οι ειδικότερες παρεμβάσεις μας που θα αφορούν και τα τρία δημοτικά διαμερίσματα. Δε δίνουμε υποσχέσεις που θα μείνουν υποσχέσεις. Υποσχόμεθα όμως ότι η σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού μεταξύ μας θα είναι μια σχέση διαρκής, χωρίς ημερομηνία λήξεως το βράδυ των εκλογών. Είμαστε ένας μικρός Δήμος και πρέπει να δυναμώσουμε. Και θα γίνουμε πιο δυνατοί αν δώσουμε όλοι μαζί τα χέρια και συνεργαστούμε για να κάνουμε το Δήμο μας τον καλύτερο του νομού μας.
Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση σας, σας καλούμε να συστρατευτείτε μαζί μας για να διαμορφώσουμε ένα σύγχρονο Δήμο, έναν ενωμένο Δήμο, έναν Δήμο που δεν θα αποκλείει κανέναν και θα είναι ανοιχτός σε όλους. Είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα και νιώθουμε καθημερινά να ερχόμαστε κοντά ο ένας στον άλλον, να σφυρηλατούμε την τόσο πολύτιμη συνεργασία των χωριών μας, να πετυχαίνουμε την αναγκαία ψυχική επαφή των συνδημοτών μας. Εμείς βάλαμε ένα στοίχημα που θα κερδίσουμε. Με τη δική σας στήριξη να είστε σίγουροι ότι το αύριο που μας περιμένει θα είναι καλύτερο!

Στη συνέχεια, η υποψήφια Δήμαρχος Νικ. Σκουφά Ροζίνα Βαβέτση παρουσίασε τους 79 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της “Ενωτικής Πορείας” και είναι:
Έφη Αλέξη, Σπυρίδων Αλέξης, Ελευθέριος Βάρδιας, Δημήτρης Βαρέλης, Βασίλης Βασιλάκης, Αθανάσιος Βασίλης, Αθανάσιος Βάσιος, Νίκος Βάσιος, Αφροδίτη Βλαχοπάνου, Δήμητρα Βλαχοπάνου, Θεόδωρος Γαρούφης, Λαμπρινή Γεροκώτση, Καλλιόπη Γεωργή, Νίκος Γεωργής, Ιωάννης Γιαννούλης, Δημήτρης Δήμος, Νίκος Δήμος, Δημήτρης Δήμος, Θεόδωρος Δρόσος, Μαρία Ζορμπά, Κωνσταντίνος Κάκκος, Κωνσταντίνος Καλαμπούκης, Βασιλική Καλαντζή, Αθανάσιος Κανταρέλης, Λαμπρινή Καπάρου – Ντάλλα, Ευτυχία Καραγιάννη, Γιώργος Καρακούσης, Αγγελική Καρανάτση, Ιωάννης Κατσούλης, Ιωάννης Κολιογιάννης, Ηλίας Κολιούλης, Χρήστος Κοντογιάννης, Χάρης Κωσταδήμας, Χριστιάνα Κωστακιώτη, Γεώργιος Κώστας, Θωμάς Κώστας, Μάγδα Λίγκα, Θεοδώρα Μαλιγιάννη, Γιώργος Μαλιγιάννης, Χρήστος Μήτσης, Ηλίας Μούτσιος, Κωνσταντίνος Μπαγιώργος, Απόστολος Μπακόλας, Ευστάθιος Μπακόλας, Αλέξανδρος Μπαλαδήμας, Γρηγόρης Μπασάνος, Δημήτρης Μποτέτσιος, Δημήτρης Μπούκας, Μαρία Μπράμη, Πέπη Νάκη, Νικολέτα Νάνου, Δημήτρης Ντασκαγιάννης, Δημήτρης Ντοκομές, Στέλλιος Πανακούλιας, Νίκη Παπαπάνου, Γιώργος Παππάς, Γρηγόρης Πασπαλιάρης, Δήμητρα Πλακιά, Ελευθερία Πλακιά, Κωνσταντίνος Ράγγος, Γιώργος Ριζάκης, Βαγγέλης Ροβίνας, Νίκος Ρόκομος, Ελένη Σακκά, Κωνσταντίνος Σαλαμούρας, Λάμπρος Σερβετάς, Νίκος Σιαπάτης, Κατερίνα Σκάλτσα, Ευστάθιος Σκουραβέλης, Παναγιώτα Στραγανιώτη – Κολιούλη, Αντωνία – Ιωάννα Τζίμα, Δημήτρης Τόλης, Φωτεινή Υφαντή, Φανή Φωτιάδη, Βασιλική Χαβέλα, Λάζαρος Χασκιάς, Σπύρος Χαλκιάς, Κωνσταντίνα Χαρίτου

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου «Open Mall» σε φάση δημοπράτησης

Κώστας Παππάς

Μεγάλη διασπορά στην περιοχή ευθύνης του ΓΝ Άρτας – Σε λειτουργία και δεύτερη κλινική covid

Κώστας Παππάς

Θερινή τουριστική περίοδος στον Δήμο Πρέβεζας και COVID -19

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..