• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ελένη Τοπαλούδη: Η άσεμνη χειρονομία κατηγορούμενου για τον βιασμό και τη δολοφονία της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελένη Τοπαλούδη: Η άσεμνη χειρονομία κατηγορούμενου για τον βιασμό και τη δολοφονία της

Σήμερα 13 Ιανουαρίου ξεκίνησε η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο, τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου του 2018.
Κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό, από δράστες που ενεργούσαν από κοινού είναι ένας 20χρονος Αλβανός κι ένας 21χρονος Έλληνας, οι οποίοι μπήκαν στο δικαστήριο με συνοδεία αστυνομικών.
Η δίκη ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα «βαρύ» με τους γονείς της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδης να κάνουν λόγο για κατεστραμμένες ζωές μετά από τον θάνατο της κόρης τους.
Φαίνεται όμως το κλίμα δεν επηρέασε και τους δυο κατηγορούμενους. Και αυτό γιατί ο ένας από τους δυο έκανε μία άσεμνη χειρονομία στους φωτογράφους, τους δημοσιογράφους και όσους ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο για τη δίκη.

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης
Στον τρόπο που ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη αναφέρθηκε, καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ο άνθρωπος στον οποίο «χρεώνεται» η εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος.
Το τατουάζ που είχε η αδικοχαμένη φοιτήτρια στο πόδι της βοήθησε στην ταυτοποίησή της, όπως περιέγραψε ο διοικητής του Κλιμακίου ειδικών αποστολών του Λιμενικού, Θωμάς Ζόβας, ο οποίος λόγω των χτυπημάτων που έφερε το άψυχο σώμα της όταν εντοπίστηκε πεταμένο στη θάλασσα εκτίμησε ότι βρισκόταν μπροστά σε εγκληματική πράξη.
Με αντίπαλο το χρόνο, όπως είπε, καθώς είχαν περάσει ήδη 48 ώρες από το έγκλημα, αναζήτησε μέσω καμερών τη μοιραία διαδρομή. Οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες οδήγησαν στον νεαρό Αλβανό κατηγορούμενο καθώς ο μάρτυρας έκανε μαζί του γυμναστική και τον γνώριζε στην όψη.
Όπως κατέθεσε, ο νεαρός ήταν εκείνος που με τη μαρτυρία του οδήγησε στον Ροδίτη συγκατηγορούμενο του υποδεικνύοντας παράλληλα τόσο τον τόπο του εγκλήματος όσο και αυτόν που πέταξαν την Ελένη που ψυχορραγούσε αλλά και τα πράγματα της.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Έως στις 4 Μαΐου η υποβολή αίτησης για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης σε περιθωριοποιημένες κοινωνικές ομάδες.

Κώστας Παππάς

Τροχαίο ατύχημα στην Περιφερειακή Οδό Άρτας – Μοτοσικλέτα με ΙΧΕ

Κώστας Παππάς

Ελεύθεροι οι δύο ανήλικοι για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..