• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Εκλογές 2023: Επιστολή του MEGA για debate μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Επιστολή του MEGA για debate μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα

Τη διοργάνωση debate μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα προτείνει το Mega λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.
Όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες ο ΣΥΡΙΖΑ δια της Πόπης Τσαπανίδου απάντησε θετικά, ενώ αναμένεται η απάντηση από πλευράς Νέας Δημοκρατίας.
Αναλυτικά η επιστολή του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Σταμάτη Μαλέλη προς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ:

«Κύριοι,
το Mega, το μεγαλύτερο κανάλι της χώρας καλεί τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανοιχτό διάλογο – ντιμπέιτ στο κεντρικό στούντιο του σταθμού μας.
Θεωρούμε ότι η ανταλλαγή απόψεων Μητσοτάκη – Τσίπρα θα συμβάλλει στην πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 21ης Μαΐου.
Η πρόσκλησή μας γίνεται μετά και την αδυναμία του καναλιού μας να μεταδώσει ολόκληρο το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών λόγω συμβατικών υποχρεώσεων του προγράμματος.»

Δείτε την επιστολή του διευθυντή ενημέρωσης του Mega.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Από τις 3 Ιανουαρίου τα νέα μέτρα σε εστίαση και διασκέδαση

Κώστας Παππάς

Συγχαρητήριο μήνυμα για τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ

Κώστας Παππάς

ΔΕΘ: To target group των ανακοινώσεων Μητσοτάκη – Το καλάθι της νοικοκυράς και το… φλερτ με τους νέους

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..