• Home
  • ΒΙΒΛΙΟ
  • Εκδήλωση Οι φίλοι του βιβλίου Άρτας «Η ναυμαχία του Ακτίου-2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 31 π.Χ.»
ΒΙΒΛΙΟ

Εκδήλωση Οι φίλοι του βιβλίου Άρτας «Η ναυμαχία του Ακτίου-2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 31 π.Χ.»

Ο σύλλογος «Οι φίλοι του βιβλίου Άρτας» διοργανώνει εκδήλωση με προσκεκλημένο εισηγητή τον Ιστορικό και Υποψήφιο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Νικόλαο Οικονόμου, με θέμα «Η ναυμαχία του Ακτίου-2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 31 π.Χ.». Σχεδόν 2000 χρόνια μετά, ο κ. Οικονόμου θα αναφερθεί τόσο στους θρύλους και την πραγματικότητα, όσο και στην ιστορική και γεωστρατηγική σημασία την ναυμαχίας του Ακτίου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19.00, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Άρτας.
Ο Σύλλογος “Οι Φίλοι του Βιβλίου” ΄Αρτας, το Λύκειο Ελληνίδων – παράρτημα ΄Αρτας και οι εκδόσεις “Διάνοια” σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της ΄Εφης Καινούργιου με τίτλο “Με λένε ΑΓΑΠΗ”. Την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Es.Co.Bar (Φιλελλήνων 9).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν εκτός από την συγγραφέα, η Ρένα Τριχιά-Μανακανάτα (Φιλόλογος), η Σοφία Εξάρχου (Συμβολαιογράφος) και η Βίκυ Καινούργιου (Δημοσιογράφος-εκδότρια της εφημερίδα Ταχυδρόμος της ΄Αρτας)

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

“Πιστιανά – Μία διαδρομή από και προς αυτά” Γεώργιος Γεωργάκης

Κώστας Παππάς

«Οι αυτόχειρες» Γκυ Ντε Μωπασάν

Κώστας Παππάς

Παρουσίαση στην ΑΡΤΑ βιβλίου Δημήτρη Στρατούλη “8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα, Ιανουάριος – Αύγουστος 2023”

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..