• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Ήπειρος – Εγκλωβίστηκαν στα χιόνια 5 άτομα – Επιχείρηση εντοπισμού από την ΕΜΑΚ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήπειρος – Εγκλωβίστηκαν στα χιόνια 5 άτομα – Επιχείρηση εντοπισμού από την ΕΜΑΚ

Ένα όχημα που κινούνταν από την Βωβούσα Ζαγορίου προς την περιοχή του Γυφτόκαμπου εγκλωβίστηκε στο χιόνι σε μια περιοχή με δύσβατο οδικό δίκτυο. Οι πέντε επιβαίνοντες, αποτελούμενοι από τρεις άντρες και δύο γυναίκες, επισκέπτες στην περιοχή, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το όχημα και να κινηθούν πεζοπορώντας προς τον Γυφτόκαμπο.
Ευτυχώς, όπως μετέδωσαν οι αρχές, όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους παρά την αναπόφευκτη δύσκολη κατάσταση που αντιμετώπισαν.
Στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες του arta2day.gr έχουν κληθεί πυροσβεστικά οχήματα για την παροχή βοήθειας. Η 5η Εθελοντική Μονάδα Ανασχηματισμού Καταστροφών (ΕΜΑΚ) έχει ήδη κινητοποιηθεί, με τον Διοικητή αυτής να βρίσκεται επί τόπου για τη συντονισμένη δράση. Επιπλέον, είναι σε ετοιμότητα και το ειδικό ερπυστριοφόρο της ΕΜΑΚ, προκειμένου να προσφέρει εξειδικευμένη βοήθεια σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση.
Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και η πυροσβεστική επιχείρηση βοήθειας βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι αρχές προτρέπουν τους πολίτες να παραμείνουν ήρεμοι και να ακολουθούν τις οδηγίες για την ασφάλειά τους.
Σύμφωνα με πιο πρόσφατες πληροφορίες, πολίτες της περιοχής έχουν προσεγγίσει τους επιβαίνοντες που εγκλωβίστηκαν στο χιόνι στην περιοχή της Βωβούσας Ζαγορίου και προσπαθούν να τους παράσχουν βοήθεια.

Τα οχήματα των ντόπιων κόλλησαν και αυτά στο χιόνι. Μετά από προσπάθεια κατάφεραν να ξεκολλήσουν και τώρα είναι μέσα σε αυτά και προσπαθούν να επιστρέψουν. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής προσεγγίζουν στο σημείο προκειμένου να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό τους

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ερώτηση 45 βουλευτών για τα θαλασσοδάνεια των Μέσων Ενημέρωσης

Κώστας Παππάς

ΤΕΒΑ – Διανομή τροφίμων την ερχόμενη εβδομάδα σε Άρτα και Πρέβεζα

Κώστας Παππάς

Ιωάννινα: Σύλληψη επ’ αυτοφόρω για εμπρησμό

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..