• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Είχε πάρει απολυτήριο από τη φυλακή και συνελήφθη για να εκτίσει το υπόλοιπο δις ισόβια
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Είχε πάρει απολυτήριο από τη φυλακή και συνελήφθη για να εκτίσει το υπόλοιπο δις ισόβια

Συνελήφθη ημεδαπός στα Ιωάννινα δυνάμει Βουλεύματος
Σύμφωνα με το σχετικό Βούλευμα ανακαλείται η υπό όρο απόλυσή του από κατάστημα κράτησης και διατάσσεται η σύλληψη και φυλάκισή του προς έκτιση υπολοίπου ποινής
Στον συλληφθέντα είχαν επιβληθεί δις ισόβια, κάθειρξη -23- ετών και -3- μηνών και φυλάκιση -6- μηνών, για σοβαρά ποινικά αδικήματα

Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων οδήγησαν στη σύλληψη ημεδαπού, πρωινές ώρες χθες (05-10-2020) στα Ιωάννινα δυνάμει Βουλεύματος.
Πρόκειται για Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, σύμφωνα με το οποίο ανακαλείται η υπό όρο απόλυσή του από κατάστημα κράτησης της χώρας και διατάσσεται η σύλληψη και φυλάκισή του προς έκτιση υπολοίπου ποινής.
Συγκεκριμένα στον συλληφθέντα είχαν επιβληθεί δις ισόβια, κάθειρξη -23- ετών και -3- μηνών και φυλάκιση -6- μηνών, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, οπλοφορία, οπλοχρησία, διατάραξη συνεδρίασης δικαστηρίου και απόδραση κρατουμένου.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πούτιν: Εγκρίθηκε το πρώτο εμβόλιο για τον κορονοϊό – Εμβολιάστηκε η κόρη του

Κώστας Παππάς

Μαύρα πανιά πένθους στα καταστήματα της Άρτας

Κώστας Παππάς

Όλοι οι Υποψήφιοι – “ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Αθανασούλας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..