• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Δωρεά εκπαιδευτικού υλικού από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεά εκπαιδευτικού υλικού από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας

Τις πρωινές ώρες της 5/4/2023, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας, ενόψει των εορτών του Πάσχα, επισκέφτηκε το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο Γλυκόρριζο Άρτας, προκειμένου να δωρίσει εκπαιδευτικό υλικό.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας ανταλλάξαμε ευχές με την διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου, οι οποίοι μας επιφύλαξαν ένθερμη υποδοχή, ευχαριστώντας μας παράλληλα για την προσφορά των δώρων.
Στη συνέχεια συνεργαστήκαμε μαζί με τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό σε χειροτεχνίες και κατασκευές και με την αποχώρησή μας, μάς προσφέρθηκαν πασχαλινές κάρτες με ευχές και πασχαλινές λαμπάδες τις οποίες κατασκεύασαν οι ίδιοι οι μαθητές.
Η χαρά των μαθητών με την παρουσία των ένστολων Αστυνομικών ήταν απερίγραπτη και υποσχεθήκαμε ότι σύντομα θα τους ξαναεπισκεφτούμε.
Με τη σειρά μας να ευχηθούμε υγεία, αγάπη και υπομονή σε όλους και ιδιαίτερα στο διδακτικό προσωπικό για το αξιοθαύμαστο έργο που επιτελούν.

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Σε Αρτινό καθηγητή το Διεθνές Βραβείο Καινοτόμου Εκπαιδευτικού

Κώστας Παππάς

Σεισμική δόνηση 3,8 στον Αμβρακικό

Κώστας Παππάς

Τροχαίο – σοκ : Νεκρός 27χρονος

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..