• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δικάζεται στο τριμελές πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου ο οδηγός της τραγωδίας με τους δύο νεκρούς νέους στο Νεοχώρι – Τι λέει η αδελφή της 29χρονης Στεφανίας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Δικάζεται στο τριμελές πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου ο οδηγός της τραγωδίας με τους δύο νεκρούς νέους στο Νεοχώρι – Τι λέει η αδελφή της 29χρονης Στεφανίας

Στο τριμελές πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου στις 6 Απριλίου 2022, θα εκδικαστεί (εάν δεν ληφθεί νέα αναβολή) η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος με θύματα την Στεφανία Μουλαρά 29 ετών και τον Άκη Κάκο 29 ετών, στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας στις 14 Οκτώβρη 2018.
Με αφορμή τη δίκη που πλησιάζει, η αδελφή της 29χρονης  Στεφανίας Μουλαρά,  Βικτώρια,  μιλά στην Ειρήνη Κατσούλα στο arta2day.gr,  για το δράμα που ζει η οικογένεια όλα αυτά τα χρόνια και τι προσμένουν από την εκδίκαση της υπόθεσης.

H ανακοίνωση της Αστυνομίας την ημέρα του συμβάντος
Σήμερα τα ξημερώματα 14/10/2018 στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα δυο γυναίκες και δυο άνδρες έπεσε σε αρδευτικό αύλακα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δυο 29χρονων (άνδρας – γυναίκα).
Από το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού ενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ανάδοχοι και νέες δημοπρατήσεις στην Περιφέρεια Ηπείρου

Κώστας Παππάς

Πέθανε αιφνιδίως ο τηλεοπτικός γιατρός Ανδρέας Φικιώρης

Κώστας Παππάς

Μαζική κινητοποίηση για την τραγωδία – «Τα Κέρδη τους, οι Νεκροί μας»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..