ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Διακόσμησε τον κήπο σου πρωτότυπα!

Την περίοδο της άνοιξης,όπου οι ηλιόλουστες ημέρες κάνουν την εμφάνισή τους, ξεκινάς να σχεδιάζεις τους χώρους που θα περνάς τα καλοκαιρινά σου απογεύματα. Το μπαλκόνι και ο κήπος σου μπορούν να μεταμορφωθούν υπέροχα ώστε να δημιουργήσουν την αίσθηση της χαλάρωσης και της ηρεμίας και να σου χαρίσουν δροσιά, χωρίς να χρειαστεί να αναζητήσεις την συντροφιά των ανεμιστήρων οροφής https://desikos.gr/el/ikiakos-exoplismos/thermansi-psixi/anemistires/anemistires-orofisή του air-condition. Με πρωτότυπα φωτιστικάhttps://desikos.gr/el/fotistika-toixou,διακοσμητικά μαξιλάρια και κεριά, ο κήπος σου θα γίνει το αγαπημένο spotτου καλοκαιριού.
o Έπιπλα κήπου
Για να δημιουργήσεις ένα υπέροχο αποτέλεσμα ξεκίνα πρώτα με τα έπιπλα εξωτερικού χώρου. Επίλεξε ένα τραπέζι με καρέκλες τα οποία θα είναι ανθεκτικά στις εξωτερικές συνθήκες όπως η βροχή και η έντονη ηλιοφάνεια. Ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο που έχεις στον κήπο σου μπορείς να επιλέξεις να τοποθετήσεις μια πέργκολα ώστε να δημιουργήσεις μια υπέροχη γωνιά για σένα και την παρέα σου. Επίσης, μια κουνιστή καρέκλα είναι μια εξαιρετική πρόταση για να απολαμβάνεις το βιβλίο σου και να χαλαρώνεις το βράδυ. Μπορείς να βρεις αρκετές προτάσεις online που θα σε ενθουσιάσουν και θα αναδείξουν μοναδικά τον κήπο σου.
o Φωτισμός κήπου
Για να δημιουργήσεις μια υπέροχη και ρομαντική ατμόσφαιρα επίλεξε να τοποθετήσεις vintage λαμπτήρες ledοι οποίοι θα φωτίζουν υπέροχα τον κήπο σου. Επίσης,μπορείς να βάλεις πολλά προβολάκια με ηλιακά led και να δημιουργήσεις μια είσοδο στον κήπο σου. Τα ηλιακά φωτιστικά λειτουργούν με την αποθήκευση της ηλιακής ενέργειας και φωτίζουν όταν χάνεται το φως. Δεν χρειάζονται μπαταρίες και ρεύμα οπότε είναι μια καλή λύση για να ενισχύσεις τον φωτισμό στον κήπο σου. Επιπλέον, μπορείς να βάλεις φωτάκια ή διακοσμητικές γιρλάντες οι οποίες θα κρέμονται στον τοίχο, στο δέντρο ή στους θάμνους του κήπου.
o Διακοσμητικά
Στα καταστήματα θα βρεις πολλά διακοσμητικά που μπορείς να βάλεις στον κήπο σου. Από πρωτότυπα μαξιλαράκια, αρωματικά κεριά, κρεμαστά μέχρι και κεραμικά βάζα. Ανάλογα το στιλ που θέλεις να δώσεις στον κήπο σου, μπορείς να επιλέξεις τα διακοσμητικά που θα τον αναδείξουν. Αγόρασε πολύχρωμα τραπεζομάντηλα για το τραπέζι ώστε να δώσεις μια πινελιά χρώματος όταν θα γευματίζεις με τους φίλους σου. Κρέμασε από τα δέντρα σου πανιά ή γάζες που θα βρεις σε καταστήματα με κουρτίνες ώστε να δημιουργήσεις ένα πιο ‘’νησιώτικο’’ στιλ. Με αρωματικά κεριά, τα οποία θα συντροφεύουν τις συζητήσεις μέχρι αργά και πρωτότυπα σερβίτσια φαγητού και ποτού σίγουρα θα κερδίσεις τον ενθουσιασμό των καλεσμένων σου.
Η διακόσμηση του εξωτερικού χώρου μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, αναζήτησε τα κατάλληλα έπιπλα κήπου και φρόντισε να αγοράσεις διακοσμητικά τα οποία θα ταιριάζουν στο στιλ που θέλεις να διαμορφώσεις.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Η δημιουργία Πράσινου Σημείου στο Δήμο Αρταίων είναι πλέον γεγονός

Κώστας Παππάς

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού και στην Ήπειρο

Κώστας Παππάς

Στο Νότιο Ιόνιο ο μεσογειακός κυκλώνας «Νέαρχος» – Πως θα επηρεάσει τη χώρα μας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..