• Home
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Δημοπρατείται η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του κλειστού Γυμναστηρίου Τ9 στους Κωστακιούς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δημοπρατείται η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του κλειστού Γυμναστηρίου Τ9 στους Κωστακιούς

Στον αέρα βρίσκεται η διακήρυξη για την Διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου Τ9 στους Κωστακιούς. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 712.200€.
«Με την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Τ9 ολοκληρώνουμε και παραδίδουμε στην τοπική κοινωνία ένα μεγάλο έργο αθλητισμού, ένα γήπεδο στολίδι για την περιοχή. Ήδη το γήπεδο εδώ και κάποιους μήνες λειτουργεί κανονικά, ενώ έχουμε διοργανώσει και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών στο χάντμπολ. Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα μπορούν να χαίρονται όλοι τόσο τον εσωτερικό χώρο, όσο και τους εξωτερικούς, όπου θα υπάρχουν γήπεδα μπάσκετ, βόλει και τένις για όλους. Με το γήπεδο αυτό στοχεύουμε στην διοργάνωση και άλλων μεγάλων εκδηλώσεων, ενισχύοντας έτσι τον αθλητικό τουρισμό στην Άρτα» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.
Μεταξύ άλλων, προβλέπεται να δημιουργηθούν 111 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων και 3 θέσεων στάθμευσης λεωφορείων, πεζοδρόμια, χώροι πρασίνου, ηλεκτροφωτισμός και δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων. Επίσης, προβλέπεται η εκ νέου κατασκευή του ασφαλτοτάπητα από την αρχή της στροφής της οδού που οδηγεί προς τα ΤΕΙ, μέχρι την είσοδο του οικοπέδου για την ομαλή προσαρμογή στη γέφυρα εισόδου. Τα υφιστάμενα εξωτερικά γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και τένις θα κατασκευασθούν εκ νέου.
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία υποβολής των προσφορών έως τις 6 Μαΐου και ώρα 13:00. Αναλυτικά η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων, στην ενότητα ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ζωντανά αποτελέσματα Γ’ Εθνική 4ος Όμιλος

Κώστας Παππάς

Ζωντανά η «μάχη» της Αναγέννησης Άρτας στα μπαράζ ανόδου Γ΄ Εθνικής

Κώστας Παππάς

Άλλη μια νίκη για το ανδρικό τμήμα του ΒΑΟ Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..