• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Δημήτρης Παπαδημούλης από την Πρέβεζα – Μήνυμα συμμετοχής στις Ευρωεκλογές
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Παπαδημούλης από την Πρέβεζα – Μήνυμα συμμετοχής στις Ευρωεκλογές

Επίσκεψη του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Μήνυμα μαζικής συμμετοχής στις Ευρωεκλογές , τις οποίες και χαρακτήρισε ως πολύ κρίσιμες για το μέλλον της Ευρώπης και την θέση της Ελλάδας σε αυτή, έστειλε από την Πρέβεζα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.
Τον κ.Παπαδημούλη (ο οποίος έφτασε στο Δημαρχείο συνοδευόμενος από την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Νάσση , τον συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα Δημήτρη Παπαδήμο και μέλη της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ) υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης .
Ο κ.Μπαϊλης καλωσόρισε τον κ. Παπαδημούλη τον οποίο και ενημέρωσε για θέματα του Δήμου ενώ αμέσως μετά ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (παρόντος και του Υφυπουργού Εργασίας Κωσταντίνου Μπάρκα) απεύθυνε χαιρετισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο κ.Παπαδημούλης εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία του στην Πρέβεζα υπογραμμίζοντας ότι στις Ευρωεκλογές του Μαϊου είναι πολύ σημαντικό ο λαός να εκλέξει τους καλύτερους εκπροσώπους έτσι ώστε η Ελλάδα να ισχυροποιήσει την θέση της απέναντι σε μια “συμφωνία συμφερόντων”.
Επίσης ο ευρωβουλευτής (και εκ νέου υποψήφιος) απαντώντας στον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη ο οποίος τον συνεχάρη για τον αγώνα του στην Ευρωβουλή ενάντια στον ρατσισμό,τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να “ανακοπεί”
η επικίνδυνη πορεία των ακροδεξιών επικίνδυνων στοιχείων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Αμβρακία Αναπτυξιακή – Δημιουργία ενός κοινού μέσου προβολής και προώθησης των τοπικών προϊόντων

Κώστας Παππάς

Ο Δήμαρχος Αρταίων θέτει επίσημα το ζήτημα του κόστους μεταφοράς των απορριμμάτων στον Φορέα Διαχείρισης.

Κώστας Παππάς

Κορονοϊός: 1834 νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα – 8 νεκροί και 123 διασωληνωμένοι

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..