• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Δε θα γίνει φέτος, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων, η ρίψη του Τιμίου Σταυρού.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δε θα γίνει φέτος, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων, η ρίψη του Τιμίου Σταυρού.

Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος, η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στα ύδατα του Αράχθου από το ιστορικό Γιοφύρι της Άρτας την ημέρα των Θεοφανείων 6 Ιανουαρίου, λόγω της πανδημίας αλλά και της ανοδικής πορείας που σημειώνουν τα κρούσματα σε ολόκληρη την χώρα αλλά και στην περιοχή μας.
Πιο συγκεκριμένα, κάθε χρόνο τελούνται με κάθε επισημότητα τα Θεοφάνεια στην Άρτα, με την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού των Υδάτων στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου Γραικού και στη συνέχεια με πομπή μέσω της οδού Θειακογιάννη πραγματοποιείται η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στα ύδατα του Αράχθου από το ιστορικό Γιοφύρι της Άρτας.
Μετά λοιπόν από συνεννόηση με την Ιερά Μητρόπολη Άρτης καθώς και με τον Ιατρικό Σύλλογο Άρτας αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί φέτος η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στα ύδατα του Αράχθου για την διασφάλιση της υγείας των συνδημοτών μας λόγω συνωστισμού, ελπίζοντας όλοι μαζί του χρόνου υγιείς να τιμήσουμε τα Θεοφάνεια στο Ιστορικό μας Γιοφύρι.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Θεσσαλονίκη: Μαθητής έπεσε από παράθυρο 3ου ορόφου σχολείου – Τραυματίστηκε σοβαρά

Κώστας Παππάς

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης των πολιτών για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων από τη Γ. Π. Α. Δ. Ηπείρου, με τη συνδρομή της Περιφέρειας

Κώστας Παππάς

«Νονοί» για τα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου έγιναν οι μαθητές των σχολείων της Άρτας.

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..