• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Δεν τα κατάφερε ο 46χρονος επαγγελματίας από το Μενίδι – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν τα κατάφερε ο 46χρονος επαγγελματίας από το Μενίδι – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Θλίψη έχει σκεπάσει την τοπική κοινωνία του Μενιδίου Αμφιλοχίας μετά την τραγική απώλεια του 46χρονου επαγγελματία Γεράσιμου Θεοδώρου, ο οποίος υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην αερογέφυρα της Ιόνιας Οδού, στη διασταύρωση Κομποτίου. Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου και ο Μάκης Θεοδώρου, ιδιοκτήτης καταστήματος στο Μενίδι, έδινε μάχη για τη ζωή του επί μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, και το βράδυ της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου, ο 46χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στο Μενίδι Αμφιλοχίας, στις 17:00

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Άρτα: Μόνος του στον ανακριτή ο πατέρας – Απολογείται για τον θάνατο του βρέφους

Κώστας Παππάς

Διεθνές συνέδριο για τον πολιτισμικό πλούτο των Μικρασιατών

Κώστας Παππάς

Στην εκκίνηση οι μελέτες για την Υποθαλάσσια Λευκάδας

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..