ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεν θα γίνει διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ τον Απρίλιο

Λαμβάνοντας υπόψη τα έκτακτα μέτρα της Κυβέρνησης με σκοπό την πρόληψη μετάδοσης και διασποράς του νέου κορωναϊού COVID-19, η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, ως υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος ΤΕΒΑ για ευνόητους λόγους Δημόσιας Υγείας, αποφασίζει να μην γίνουν διανομές κατά τον μήνα Απρίλιο δεδομένου ότι υφίσταται άμεσος κίνδυνος εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η προστασία και η υγεία όλων μας.
Τονίζεται ότι τον Φεβρουάριο πραγματοποιήθηκαν διανομές δύο φορές, με μεγάλο αριθμό προϊόντων ξηράς αποθήκευσης.
Όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, μετά και την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων θα δρομολογηθούν άμεσα διανομές προϊόντων.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Εξέλιξη κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ήπειρο ( Παρασκευή 3 Απριλίου )

Κώστας Παππάς

Βρέθηκε ο αγνοούμενος – Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ψάρεμα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..