• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • “Δεν είμαι εγώ η πέτρα του σκανδάλου, άλλος είναι…”, λέει ο Νώντας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Δεν είμαι εγώ η πέτρα του σκανδάλου, άλλος είναι…”, λέει ο Νώντας

Επίθεση με βιτριόλι: “Είμαι και εγώ θύμα της υπόθεσης”, λέει ο 40χρονος Νώντας

Των Ν. Δημαρά & Θ. Π. Πάνου
“Δεν είμαι εγώ η πέτρα του σκανδάλου, άλλος είναι…”, ανέφερε σε πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του ο 40χρονος που βρέθηκε στο επίκεντρο της υπόθεσης με την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος που είχε εκδηλώσει για αυτόν η 35χρονη. Την απάντηση αυτή, λύνοντας με τον τρόπο αυτόν τη σιωπή του, έδωσε ο Νώντας σε φίλους, συγγενείς και πρόσωπα που τον στηρίζουν όλο αυτό το διάστημα, για το αν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό του άνδρα που προκάλεσε τον πόθο της 35χρονης.
Μάλιστα, ο 40χρονος σε συζητήσεις με τον δικηγόρο του αλλά και με οικεία του πρόσωπα, αρνείται κατηγορηματικά τον ρόλο του “πρωταγωνιστή”, καθώς, όπως φέρεται να λέει, η αστυνομική έρευνα κατέδειξε ότι η 35χρονη παρακολουθούσε την Ιωάννα από τον Ιούνιο του 2019, ενώ αυτός τις ελάχιστες επαφές στο διαδίκτυο με το θύμα της επίθεσης τις είχε σε χρόνο μεταγενέστερο, δηλαδή τον Οκτώβριο – Νοέμβριο του 2019.
“Είμαι και εγώ θύμα αυτής της τραγωδίας”, λέει με έμφαση στους δικούς του ανθρώπους ο Νώντας, που τα τελευταία 24ωρα λόγω της ψυχολογικής πίεσης που ένιωθε από τη ‘δημοσιότητα’ που τον κύκλωνε συνεχώς, αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι του στου Ζωγράφου και να φιλοξενηθεί σε οικείο του πρόσωπο.
Σύμφωνα με τα όσα είχε πει στην κατάθεσή του για τη γνωριμία και τη σχέση του με την 35χρονη, “πριν από περίπου δύο χρόνια, σε ένα καφενείο στου Ζωγράφου, γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα… Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά μέσω Messenger, και τελικά αναπτύξαμε μία ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές, καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου…”.
Όπως ανέφεραν καλά ενημερωμένες πηγές από την Αστυνομία, ο Νώντας ήταν συνεργάσιμος αλλά και σοκαρισμένος από όσα είχε υποστεί η Ιωάννα, αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να συσχετίσει την επαφή που είχε με την Έφη με το τραγικό γεγονός της επίθεσης σε βάρος της 34χρονης.

Πηγή: Realnews

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Έκτακτη ενημέρωση από την Περιφέρεια: «Δυνητικά επικίνδυνη» κακοκαιρία ο Γηρυόνης

Κώστας Παππάς

Συνάντηση δημάρχου Αμφιλοχίας Γιώργου Κατσούλα με τη δήμαρχο Νικολάου Σκουφά Ροζίνα Βαβέτση με σκοπό την ανάπτυξη συνεργασίας

Κώστας Παππάς

Επιτυχημένο το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Τοπικών Προϊόντων που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..