• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Δήλωση Χρήστου Γκόκα για το αποτέλεσμα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση Χρήστου Γκόκα για το αποτέλεσμα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

Μετά από μεγάλη συμμετοχή, και στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναδείχθηκε ξανά Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή αυτή, εύχομαι επίσης καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και καλή επιτυχία για τους στόχους του ΠΑΣΟΚ.
Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια και σε όλους τους άλλους υποψηφίους στις εκλογές αυτές, για τον αγώνα τους αλλά και για τις θέσεις και προτάσεις τους που κατέθεσαν, όλη αυτή την περίοδο.
Οπωσδήποτε θα πρέπει να αναγνωριστεί η συμβολή και όλων όσων συνέδραμαν αυτές τις εκλογές, στις Νομαρχιακές Επιτροπές, Εφορευτικές Επιτροπές, μέλη και φίλους που με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν, όπως έγινε και στη Νομαρχιακή Οργάνωση της Άρτας.
Μετά τις άψογες διαδικασίες, την πολιτική αξιοπρέπεια στο Δημόσιο διάλογο των υποψηφίων και τη μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων και στους δύο γύρους των εκλογών, το ΠΑΣΟΚ δυναμώνει και προχωρά ενωτικά. Με την ευθύνη όλων μας, του Προέδρου, των υποψηφίων και των στελεχών για σύνθεση, συλλογικότητα και συμμετοχή στη δράση και τους αγώνες. Με στήριξη και δίπλα στον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη.
Η Δημοκρατική Παράταξη, όπως γνήσια εκφράζεται από το ΠΑΣΟΚ καλείται να εκφράσει την αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.
Όλοι μαζί οφείλουμε να συμμετέχουμε σ’ αυτή την κοινή προσπάθεια, για να ανταποκριθούμε στην ανάγκη για την αντιμετώπιση των αδιεξόδων και των προβλημάτων για τους πολίτες αυτής της χώρας που είναι πολλά και συσσωρευμένα. Με στόχο τη νίκη στις επόμενες εκλογές. Για να υπηρετήσουμε ξανά, με συνέπεια το χρέος μας απέναντι στο λαό και την πατρίδα μας.

Χρήστος Γκόκας
πρ. Βουλευτής
ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Όλγα Γεροβασίλη: κ. Μητσοτάκη καράβια να πάρετε!

Κώστας Παππάς

Δικογραφία για κλοπή στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Στην Πρέβεζα το 1ο FIBA 3×3 Greece Tour από 24 έως 26 Αυγούστου- Ένα παιχνίδι για όλους!

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..