• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Δήλωση Χρήστου Γκόκα για τις εσωκομματικές εκλογές της 8ης Μαΐου στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση Χρήστου Γκόκα για τις εσωκομματικές εκλογές της 8ης Μαΐου στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Για μια ακόμα φορά, στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, η συμμετοχή των πολιτών ήταν μεγάλη και μαζική.
Η δυναμική στήριξη, των πάνω από 175.000 πολιτών, επιβεβαιώνει την προσδοκία αλλά και την πεποίθηση ότι η Δημοκρατική Παράταξη αποτελεί την αξιόπιστη, εναλλακτική πολιτική λύση για τη χώρα μας και την Ελληνική κοινωνία.
Αυτό το πολύ σημαντικό και αισιόδοξο μήνυμα, της συμμετοχής, παρά τις όποιες δυσκολίες, δημιουργεί ταυτόχρονα σε όλους μας, την ευθύνη να φανούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης. Για μια νέα πορεία, για νέους αγώνες. Για τις ανάγκες του σήμερα, και ένα καλύτερο μέλλον, για όλους και ιδιαίτερα για τη νέα γενιά, με τη δυνατότητα να δημιουργήσει και να ζήσει με αξιοπρέπεια στον τόπο μας.
Με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ τιμούμε την ιστορία μας, τους αγώνες και τη μεγάλη προσφορά του ΠΑΣΟΚ στην πατρίδα μας και στους Έλληνες πολίτες, αλλά αναγνωρίζουμε και τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε τα τελευταία δύσκολα χρόνια, για τη συσπείρωση και την ανασυγκρότηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.
Προχωράμε με τις αρχές και τις αξίες μας, την ιδεολογική και πολιτική μας φυσιογνωμία. Με την επιστροφή στο διαχρονικό σύμβολο της παράταξης, τον ήλιο. Το ΠΑΣΟΚ και ο ήλιος δεν έφυγαν ποτέ από την Παράταξή μας, ούτε και από τις καρδιές των Ελλήνων.
Επίσης, από την πλευρά μου, συγχαίρω τους Αρτινούς συμπολίτες μας, για τη συμμετοχή τους στις εκλογές ανάδειξης των τοπικών οργάνων και των Συνέδρων στην Άρτα. Τους ευχαριστούμε όλους.
Παράλληλα, συγχαίρω όλους τους υποψηφίους για τον αγώνα τους, και επίσης συγχαίρω για την εκλογή τους, όσους θα εκπροσωπήσουν το κόμμα μας στα Όργανα και στο Συνέδριο. Εύχομαι σε όλους καλή θητεία, με επιτυχία στο έργο τους για το καλό του τόπου μας.
Εύχομαι επίσης σε όλους μας, καλούς και πετυχημένους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Απαγόρευση κυκλοφορίας μόνο για ανεμβολίαστους – Έρχονται ανακοινώσεις για εστίαση, χορό, μετακινήσεις

Κώστας Παππάς

Σκληρή απάντηση Ροζίνας Βαβέτση σε Βασίλη Ψάθα για το θανατηφόρο σημείο στην Αμφιθέα

Κώστας Παππάς

Συμφωνία συνεργασίας συνδυασμών Γαρνέλη – Τόσκα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..