• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Γιώτα Νέγκα και Μίλτος Πασχαλίδης στο φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Άρτα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Γιώτα Νέγκα και Μίλτος Πασχαλίδης στο φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Άρτα

Αναβαθμισμένο και με εκπλήξεις θα είναι το φετινό φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Άρτα. Θα διεξαχθεί στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Σκουφά στην Άρτα και οι διοργανωτές υπόσχονται δυο ξεχωριστές βραδιές.
Το φεστιβάλ θα ανοίξει την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου η Γιώτα Νέγκα και θα ακολουθήσει αφιέρωμα στη Σωτηρία Μπέλου.
Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί ο Μίλτος Πασχαλίδης με ένα αφιέρωμα στο Μάνο Ελευθερίου και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι – αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα.
Οι διοργανωτές ετοιμάζουν διάφορες δράσεις που θα περιλαμβάνουν και Θέατρο Σκιών για τα παιδιά, εκθέσεις, συζητήσεις και πολιτικές ομιλίες, όλα αυτά όμως θα οριστικοποιηθούν εν καιρώ.
45 χρόνια τώρα, το φεστιβάλ της ΚΝΕ και στην Άρτα προσελκύει το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων που κάθε Σεπτέμβρη συμμετέχουν σε ένα ξεχωριστό διήμερο που εκτός από την πολιτική χροιά, προσφέρει και ιδιαίτερες μουσικές βραδιές και συναυλίες με σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους 26 βρεφονηπιακούς σταθμούς

Κώστας Παππάς

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη με 36 κιλά κάνναβης – Αναζητείται συνεργός του που διέφυγε

Κώστας Παππάς

Πασχαλινό μήνυμα του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..