ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γαρύφαλλα στην κάλπη, να ανθίσει ο τόπος..

Οι εκλογές στο Δήμο και στην Περιφέρεια προκαλούν αναστάτωση ειδικά στις μικρές κοινωνίες όπου συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι συμμετέχουν στον εκλογικό στίβο. Μοιράζονται φυλλάδια, κάρτες γεμίζουν όλες τις ελεύθερες επιφάνειες σε γραφεία και καταστήματα που δε θέλουν να κακοκαρδίσουν κανέναν και χαμογελαστά πρόσωπα παντού ζητάνε να σε εκπροσωπήσουν στην τοπική αυτοδιοίκηση “για μια καλύτερη πόλη”, “για την ανάπτυξη”, “για την πρωτοπορία”.
Υπάρχουν και άλλα πρόσωπα. Είναι τα πρόσωπα της καθημερινότητας που δε θυμήθηκαν πριν 2-3 μήνες ότι υπάρχουν προβλήματα. Δε σου δίνουν κάρτα, γιατί τους γνωρίζεις ήδη.Σου μιλάνε για την ακρίβεια, για το μισθό που άργησε να μπει, για το συνάδελφο που ”αναγκάστηκε” να γυρίσει τοδώρο ή το επίδομα στον εργοδότη, για τις απλήρωτες υπερωρίες, για την κατάσταση του νοσοκομείου που παραπαίει, για τα σχολεία που δεν έχουν υποδομές. Είναι τα πρόσωπα που σε καλούν να γραφτείς στο σωματείο σου, να κατέβεις στην πορεία, να απεργήσεις μαζί τους.
Είναι ο φίλος, ο γείτονας, ο διπλανός σου στη δουλειά. Αλλά δε σου λέει ψήφισέ με επειδή με γνωρίζεις, με έχει ξάδερφο. Δε σου λέει ψήφισε με να φτιάξω εγώ τα πράγματα, να μεσολαβήσω, να σε βολέψω. Σου λέει ψήφισε Λαϊκή Συσπείρωση για να φτιάξουμε τα πράγματα μαζί. Σου λέει ψήφο στο γαρίφαλο γιατί το ψηφοδέλτιο είναι γεμάτο ανθρώπους που αγωνίζονται ο ένας για τον άλλο και για εσένα. Δε σε ρωτάει πού ψηφίζεις, γιατί τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι παντού.
Μέσα και έξω από την κάλπη, τα γαρίφαλατης Λαϊκής Συσπείρωσης θα ανθίσουν. Στον αγώνα της καθημερινότητας, στον αγώνα της αλληλεγγύης και της διεκδίκησης. Θα είναι δίπλα σου και μετά τις εκλογές, να διεκδικούν καλύτερο μισθό, εργασιακά δικαιώματα, ανθρώπινα ωράρια. Βοήθησε τους να διεκδικούν και μέσα στο Δήμο και στην Περιφέρεια, έργα που να προστατεύουν εσένα και όχι τα επιχειρηματικά συμφέροντα, παρεμβάσεις που να γεμίζουν χαμόγελα τα πρόσωπα των παιδιών και όχι τον μεγαλοεργολάβων, δράσεις για τις ανάγκες των πολλών, όχι για τα κέρδη των λίγων.
Μάρκος Χαττάρι, Πληροφορικός, Εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Άρτας, Εκπαιδευτής Ρομποτικής, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αρταίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Στις 7 Απριλίου η ομιλία του στη Βουλή των Ελλήνων

Κώστας Παππάς

Ήπειρος Όλον για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ήπειρο

Κώστας Παππάς

Υφυπουργός Γ. Στύλιος: 2 νέες προσκλήσεις για τη μείωση της ρύπανσης του νερού έρχονται να ωφελήσουν την Ήπειρο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..