• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Γιατρός από την Άρτα ο 42χρονος που έκανε βουτιά θανάτου – Λύθηκε το μυστήριο στο θρίλερ
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Γιατρός από την Άρτα ο 42χρονος που έκανε βουτιά θανάτου – Λύθηκε το μυστήριο στο θρίλερ

Η πτώση στο κενό από τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, έγινε στα τέλη του περασμένου Απρίλη. Το μυστήριο με την ταυτότητα του θύματοςλύθηκε μετά από εξέταση DNA. Όπως διαπιστώθηκε ο αυτόχειρας ήταν γιατρός…
Η αυτοκτονία από τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, στα τέλη του περασμένου Απρίλη μετατράπηκε σε θρίλερ. Οι κάμερες δεν έπιασαν τη βουτιά – θανάτου, αλλά υπάλληλοι της εταιρείας είχαν αναφέρει πως είχαν δει τον άντρα και είχαν συνομιλήσει μαζί του, λίγα λεπτά πριν εκείνος πέσει στο κενό. Επιβάτης πλοίου ανέφερε πως είδε ένα άτομο να πέφτει από τη γέφυρα. Οι έρευνες ξεκίνησαν και εντοπίστηκε η σορός του αυτόχειρα. Η εξέταση DNA έδειξε την ταυτότητά του.
Τέλος μπήκε στην υπόθεση του άνδρα που είχε πέσει από την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου στις 28 Απριλίου. Μετά από έρευνες του Λιμενικού η σορός του εντοπίστηκε στον Άραξο στα μέσα Σεπτεμβρίου και φως στο μυστήριο έριξε η εξέταση DNA. Πρόκειται για έναν 42χρονο γιατρό με καταγωγή από την Άρτα που έμενε όμως στην Αθήνα.
Ο 42χρονος γιατρός έχει καταγραφεί από τις κάμερες της Γέφυρας να περνά στο πεζοδρόμιο του καταστρώματος και να εξαφανίζεται. Στην επιχείρηση του Λιμενικού που ξεκίνησε γρήγορα πήραν μέρος και ιδιωτικά σκάφη, μαζί με μέλη του Ερυθρού Σταυρού και εθελοντικών ομάδων.
Ήταν λίγο πριν από τις 14.30 το μεσημέρι εκείνης της Πέμπτης όταν ο 42χρονος γιατρός, στάθμευσε το αυτοκίνητό του πάνω στη Γέφυρα, στο ρεύμα προς Αντίρριο. Αρχικά, έγινε αντιληπτός από το περιπολικό της Γέφυρας, το οποίο τον προσέγγισε από το αντίθετο ρεύμα (προς Ρίο) και του ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα από το σημείο, καθώς κινδύνευε η ασφάλειά του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, ενώ αρχικά έδειξε να υπακούει στις συστάσεις των υπευθύνων, μόλις το αυτοκίνητο της Γέφυρας απομακρύνθηκε, εκείνος παρέμεινε στο σημείο. Μεσολάβησαν λίγα λεπτά, μέχρι το όχημα της Γέφυρας να κάνει αναστροφή και να τον πλησιάσει ξανά, αλλά ο άνδρας είχε εξαφανιστεί.
Γι’ αυτό, οι υποψίες όλων από την πρώτη στιγμή, στράφηκαν στο ενδεχόμενο να έκανε «βουτιά θανάτου» στη θάλασσα. Οι υποψίες ενισχύθηκαν από τη μαρτυρία επιβάτη σε πλοίο της πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντιρρίου, ότι είδε έναν άνθρωπο να πέφτει από τη Γέφυρα στη θάλασσα. Τα στοιχεία επιβεβαιώθηκαν και αργότερα εντοπίστηκε η σορός που ανήκει στον αυτόχειρα γιατρό.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ομιλία Γιώργου Στύλιου στο Βουργαρέλι

Κώστας Παππάς

Νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία με θύμα έναν 33χρονο Μανώλη

Κώστας Παππάς

Κατασκευή σύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 στο Λούρο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..