Μαρία Παπαθεοδώρου
Νέοι άνθρωποι ξεκίνησαν μικρές επιχειρήσεις που χρόνο με τον χρόνο αναπτύσσονται και γίνονται γνωστές εντός και εκτός συνόρων.
Δίπλα τους και καταξιωμένες εδώ και χρόνια επιχειρήσεις στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Μαζί στηρίζουν την τοπική οικονομία και προσπαθούν να κάνουν γνωστά τα τοπικά προϊόντα που προσφέρουν ποιότητα, γεύση και αυθεντικότητα.
Σε αυτό το πλαίσιο η ΕΤΑΝΑΜ διοργάνωσε και παρουσίασε μια εκδήλωση γευσιγνωσίας το βράδυ της Τρίτης στην αυλή της Γαρουφάλειου Στέγης στην Άρτα.
Κρασιά, γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέατα, κοτόπουλο, μέλι, γλυκά του κουταλιού, χαβιάρι, χέλια, λαβράκι, χαβιάρι, εμφιαλωμένο νερό, ελιές, υπέροχες γεύσεις και μοναδικά προϊόντα που παράγονται στην Άρτα και φιλοδοξούν να «ταξιδέψουν» όσο πιο μακριά γίνεται.
Η ΕΤΑΝΑΜ στέκεται αρωγός στην προσπάθεια αυτή στηρίζοντας την τοπική επιχειρηματικότητα με στόχο ο καταναλωτής να έρθει σε επαφή με τους παραγωγούς και να γνωρίσει τα προϊόντα τους.
Όπως τονίζει η Πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΜ Αναστασία Σίμου, η Αναπτυξιακή Εταιρεία βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και αναμένεται να «τρέξουν» προγράμματα LEADER για ιδιώτες, επιχειρήσεις και άλλους φορείς.

