• Home
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Βράβευση Ντίνου Μίλιου και Άρη Κόκκα στους κορυφαίους αθλητές του 2021
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βράβευση Ντίνου Μίλιου και Άρη Κόκκα στους κορυφαίους αθλητές του 2021

Την Παρασκευή 26/2/2022 η ομοσπονδία ΣΕΓΑΣ διοργάνωσε στο ξενοδοχείο GRAND HYATT στην Αθήνα την ετήσια τελετή βράβευσης των κορυφαίων για το 2021. Ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα των Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών ήταν και δύο Αρτινοί. Ο Ντίνος Μίλιος και ο προπονητής του Άρης Κόκκας βεβαίως βραβεύτηκε και το σωματείο ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΑΡΤΑΣ ανάμεσα στα κορυφαία.
Ο πολυνίκης προπονητής κύριος Άρης Κόκκας μας δήλωσε:
Αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και πολύ μεγάλη διάκριση αυτή η βράβευση τόσο για τον αθλητή ,εμένα, το σωματείο μου ,αλλά και τον Νομό μας. Έχουμε καταφέρει να βγάλουμε τον Αρτινό Αθλητισμό και ειδικότερα τον Αρτινό Στίβο αρκετές φορές εκτός Ελληνικών Συνόρων με πολύ σημαντικές διακρίσεις και τελευταία την 6η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΙΚΗ στο αγώνισμα 4χ100 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στο Ναϊρόμπι της Κένυας. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά είναι πάρα πολλές , αυτό όμως που μου κάνει πολύ κακή εντύπωση είναι η αδιαφορία των τοπικών αρχών σε τέτοιου μεγέθους επιτυχίες ΈΞΙ μήνες πέρασαν από την επίτευξη αυτή και δεν έχει βγει ούτε μια ανακοίνωση από τους τοπικούς φορείς της πόλης μας για το γεγονός αυτό , και θέλουν να μιλούν για Ανάπτυξη του ΑΡΤΙΝΟΎ Αθλητισμού. Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτή την απουσία .Εμείς ως σωματείο και εγώ προσωπικά θα συνεχίσω να αναδεικνύω τον Αρτινό Αθλητισμό και δεσμεύομαι για άλλη μια φορά για περισσότερες επιτυχίες διότι έχουμε την Γνώση την Εμπειρία και την Θέληση και αυτό αποδεικνύεται χρόνια τώρα με τις επιτυχίες των Αθλητών μας . Ευχαριστούμε λοιπόν την ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ για την αναγνώριση του Έργου μας .

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Άρτα: Διάρρηξη σε αποθήκη αφαιρέθηκαν σωλήνες χαλκού συνολικής αξίας 8.000€

Κώστας Παππάς

Άρτα – «Τρέξε να τον σώσεις, τον έχει φάει αρκούδα»: Συγκλονιστική περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα για την επίθεση στον 67χρονο

Κώστας Παππάς

Τι δηλώνει ο γιατρός της 34χρονης Ιωάννας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..