• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Βασίλης Τοκάκης: Έφυγε σε ηλικία μόλις 44 ετών σύμβουλος επικοινωνίας και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασίλης Τοκάκης: Έφυγε σε ηλικία μόλις 44 ετών σύμβουλος επικοινωνίας και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας

Σε ηλικία μόλις 44 ετών έφυγε από την ζωή ο γνωστός σύμβουλος επικοινωνίας και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Τοκάκης.
Ο Βασίλης Τοκάκης είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο στις 12 Νοεμβρίου του 2019 και έξι μέρες μετά, στις 18 Νοεμβρίου του 2019, χειρουργήθηκε για πρώτη φορά.
Είχε διατελέσει συνεργάτης υπουργών αλλά και υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εν συνεχεια του Δήμου Πειραιά. Μετά από αυτήν την εμπειρία έγραψε το βιβλίο «Άνοιξη μυαλού» και είχε ανακοινώσει πως τα έσοδα από τα συγγραφικά δικαιώματα του θα διατίθεντο στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».
Το 2015 στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας έβαλε την 50ή υπογραφή για την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη καίτοι είχε δηλώσει πως δεν συμφωνεί μαζί του πολιτικά αλλά ώστε να του δώσει το δικαίωμα της υποψηφιότητας.
Σε πρόσφατες δηλώσεις του, μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας του, ο Βασίλης Τοκάκης είχε πει πως «νιώθω πιο άτρωτος και πιο δυνατός από ποτέ. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ο τρόπος που πρέπει να αντιμετωπίζουμε πράγματα και δυσκολίες».
Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση που έκανε για την περιπέτεια της υγείας του, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του υπό τον τίτλο «Άνοιξη του μυαλού», είχε σημειώσει πως «δεν πρέπει να σταματάμε. Πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε όλα και να δίνουμε λύσεις και όχι να βλέπουμε εμπόδια».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος βάζει φωτιά – Δείχνει τη θεία ως το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση – Τα 3 σημεία

Κώστας Παππάς

Σοκ στην τοπική κοινωνία – 35χρονος έπεσε από τα Μετέωρα και σκοτώθηκε

Κώστας Παππάς

Εμβόλιο AstraZeneca, σοκάρει ο 35χρονος με τις 2 θρομβώσεις: “Ένιωσα κάψιμο στο πόδι και νέκρωσε”

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..