• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Βασίλης Καλογήρου: «Δεν μου βγάζεις από το μυαλό πως τον παρακολουθούσαν», λέει συγγενής του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασίλης Καλογήρου: «Δεν μου βγάζεις από το μυαλό πως τον παρακολουθούσαν», λέει συγγενής του

Οι γονείς του Βασίλη Καλογήρου και ο θείος του θα καταθέσουν για να δώσουν στις Αρχές στοιχεία για τον θάνατό του
Η υπόθεση θανάτου του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, ψυχολόγου από τη Λάρισα, συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο, με τις αρχές να εστιάζουν σε κρίσιμα στοιχεία που ενδέχεται να ρίξουν φως στις συνθήκες του θανάτου του. Ωστόσο, ερωτήματα εγείρει η νέα πληροφορία που έγινε γνωστή, πως ο πατέρας του 39χρονου βρισκόταν συνέχεια και παντού μαζί του.
Συγγενής του Βασίλη Καλογήρου μίλησε στην κάμερα του MEGA και ξεθόλωσε το τοπίο καθώς εξήγησε τον λόγο που ο πατέρας του ήταν η «σκιά» του αλλά και γιατί πάντα υπήρχε ένας σωματοφύλακας κοντά στην οικογένεια.
Συγκεκριμένα, ο ίδιος αρχικά είπε: «Η μητέρα του εδώ και χρόνια είχε σωματοφύλακα κάτω από το σπίτι. Όπου πήγαινε είχε σωματοφύλακα, ακόμη και στον Βόλο που ερχόταν για γάμους, κηδεία, μνημόσυνο, οτιδήποτε από κάπου κοντά ήταν ο σωματοφύλακας. Πάντα υπήρχε πολύ διακριτικά.
Εκ των πραγμάτων λόγω του επαγγέλματος της Σοφίας (μητέρας), έπρεπε να υπάρχει προστασία.
Ο λόγος που τον ακολουθούσε παντού ο πατέρας του
Η άποψη μου είναι πως ο θείος μου πήγαινε πάντα και παντού μαζί του ήταν γιατί μακρυά από το σπίτι δεν υπήρχε προστασία. Για κάποιον αυτό θα φανεί περίεργο, αλλά για εμάς -που γνωρίζαμε- δεν φαινόταν περίεργο».
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις δικές της εικασίες για την υπόθεση και για την τύχη του αδικοχαμένου ξαδέρφου του. «Δεν μου βγάζεις από το μυαλό πως τον παρακολουθούσαν», είπε χαρακτηριστικά.
«Εμένα δεν μου βγάζεις από το μυαλό πως μπορεί να τον παρακολουθούσαν από πριν.
Γιατί το λέω αυτό; Γιατί έφυγαν πριν τα Χριστούγεννα να πάνε στο χωριό πάνω, πέρασαν όλα τα Χριστούγεννα στα χιόνια στο Περιβόλι, γύρισαν και την ίδια ημέρα χάθηκε. Έφαγαν, πήγε βόλτα και εξαφανίστηκε».

Σήμερα οι καταθέσεις της οικογένειας
Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για την εξιχνίαση της υπόθεσης θανάτου του Βασίλη Καλογήρου καθώς αναμένεται να ξεκινήσουν οι καταθέσεις από την οικογένεια του 39χρονου ενώ «τρέχουν» και οι διαδικασίες για να δοθούν απαντήσεις σχετικά με τον ιατρικό του φάκελο.
Η μητέρα, ο πατέρας και ο θείος του Βασίλη Καλογήρου πρόκειται να καταθέσουν σήμερα, Δευτέρα (24/02), σχετικά με τις υπόνοιες που άφησαν από το περιβάλλον του 39χρονου για δολοφονία.
«Η μητέρα και ο θείος είναι εξαιρετικοί δικαστικοί παράγοντες αυτής της χώρας και με επάρκεια και γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τι έχουν να πουν», δήλωσε σχετικά στο MEGA, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.
Παράλληλα ο κ. Τσούκαλης αναφέρθηκε και στα σενάρια για τις συνθήκες θανάτου του Βασίλη που αναμένεται να φωτίσει και η άρση απορρήτου των τηλεφώνων της περιοχής που βρέθηκε νεκρός: «Ας περιμένουμε και το ιατροδικαστικό πόρισμα το οποίο μπορεί να φωτίσει αυτή την υπόθεση και να δούμε τι ακριβώς συνέβη. Παράλληλα γίνονται και ενέργειες από την αστυνομίας με την άρση του απορρήτου του τηλεφώνων που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες 50 μέρες στην περιοχή που βρέθηκε ο άτυχος Βασίλης».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Οι πρώτες εικόνες από τον ισχυρό σεισμό στην Κρήτη

Κώστας Παππάς

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Σε καλύβα βρέθηκε αγνοούμενη – Καταγγέλλει βιασμό από τον δράκο της Λευκίμμης

Κώστας Παππάς

Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό 29χρονο, το κοντέρ «κόλλησε» στα 160 χιλιόμετρα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..