• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Βίντεο – Νεαρός Ρομά απειλεί με βίντεο πως «θα σκοτώσει αστυνομικούς και Έλληνες»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο – Νεαρός Ρομά απειλεί με βίντεο πως «θα σκοτώσει αστυνομικούς και Έλληνες»

Εδώ και μερικές ώρες η ΕΛ.ΑΣ διενεργεί έρευνα για έναν άνδρα Ρομά, ο οποίος έχει αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με το οποίο εκτοξεύει απειλές εναντίον αστυνομικών.
Ο άνδρας αυτός ακούγεται στο βίντεο να λέει: «Εγώ, συγκεκριμένα, θα σκοτώσω όλους τους αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου».
Όπως αναφέρει ο ίδιος χαρακτηριστικά: «Σκοτώσανε άλλο ένα 17χρονο παιδάκι, όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα. Όταν όμως οι γύφτοι, γίνει πόλεμος -που εύχομαι να γίνει πόλεμος, θα είμαστε οι πρώτοι, οι εχθροί της Ελλάδας. Εγώ συγκεκριμένα, θα σκοτώσω όλους τους αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό, με τόση κακία μέσα σας, εγώ θα σας τινάξω τα μυαλά στον αέρα. Δολοφόνοι».
Στην έρευνα συμμετέχουν διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. μετά την ταυτοποίησή του, με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Αυτός είναι ο 29χρονος Αστυνομικός που σκοτώθηκε σε καταδίωξη στην Αθηνών – Κορίνθου

Κώστας Παππάς

Πανελλήνιες: 25.000 μαθητές εκτός ΑΕΙ λόγω Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής

Κώστας Παππάς

Που θα γίνονται δωρεάν test Covid-19 την εβδομάδα που έρχεται στο Δήμο Αρταίων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..