• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Αυτοκτονία δείχνουν τα μηνύματα της 30χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτοκτονία δείχνουν τα μηνύματα της 30χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών

Νέα δεδομένα προκύπτουν από τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομίας για τον θάνατο της 30χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.
H γυναίκα έχασε τη ζωή της το απόγευμα του Σαββάτου, όταν το αυτοκίνητό της έπεσε σε χαράδρα ανάμεσα σε Κάλανο και Κομπηγάδι Αχαΐας.
Όπως επιβεβαιώνουν αστυνομικές πηγές στο thebest, η υπόθεση φαίνεται να έχει πάρει νέα τροπή. Η γυναίκα φέρεται σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα της αστυνομικής έρευνας, να έπεσε με το αυτοκίνητό της στη χαράδρα για να βάλει τέλος στο ζωή της, όπως προκύπτει από τα μηνύματα που φέρεται να έστειλε στο κινητό του συζύγου της, το απόγευμα του Σαββάτου.
«Τώρα πεθαίνω», «Εγώ τελείωσα… Δεν αντέχω άλλο… Να προσέχεις τα παιδιά» φέρεται να του έγραφε σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Πελοπόννησος”.
Η κηδεία της έγινε σήμερα στις 4 το απόγευμα στο Μιντιλόγλι.

Πηγή: thebest

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πρέβεζα: Άρπαξαν από ηλικιωμένη 60.000 ευρώ

Κώστας Παππάς

Που εντοπίστηκαν τα σημερινά κρούσματα

Κώστας Παππάς

Μελέτη για αντιπλημμυρικά έργα χειμάρρου Μπούση Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..