• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Τραγωδία στην Αρίστη Ζαγορίου: Καταπλάκωση δύο εργατών κατά τη διάρκεια εργασιών
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Αρίστη Ζαγορίου: Καταπλάκωση δύο εργατών κατά τη διάρκεια εργασιών

Αρίστη Ζαγορίου – Μια τραγική είδηση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Αρίστης Ζαγορίου, καθώς δύο εργάτες καταπλακώθηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών το πρωί της Δευτέρας. Το δυστύχημα συνέβη σε εργοτάξιο στην περιοχή για εργασίες στο βιολογικό καθαρισμό,  υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Άμεση κινητοποίηση των αρχών
Η είδηση προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση των αρχών. Στο σημείο καταφθάνουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κόνιτσας, ενώ συνδράμει και η 5η ΕΜΑΚ (Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών), προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους παγιδευμένους εργάτες.

Με τη βοήθεια πολιτών ο ένας εργάτης απεγκλωβίστηκε και παρελήφθη από ασθενοφόρο έχοντας τις αισθήσεις του ενώ ο δεύτερος βρίσκεται κάτω από χώματα και αναμένεται βοήθεια από τα σωστικά συνεργεία.

Δυστυχώς ο δεύτερος εργάτης ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Με υπογραφή του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, 21 τεχνικές παρεμβάσεις σε 13 περιοχές του Δήμου Αρταίων προϋπολογισμού 412.515 ευρώ.

Κώστας Παππάς

Ορειβατικό Σύλλογο Άρτας – Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, Πιστοποιημένο σεμινάριο Ερυθρού Σταυρού

Κώστας Παππάς

Μουσική εκδήλωση για την μικρή Ευαγγελία στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..