• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • «Αρτινών Συνεργασία» ΝΑΙ στην μετεγκατάσταση του Εσπερινού Γυμνασίου και Λυκείου.
ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αρτινών Συνεργασία» ΝΑΙ στην μετεγκατάσταση του Εσπερινού Γυμνασίου και Λυκείου.

«Αρτινών Συνεργασία» ΝΑΙ στην μετεγκατάσταση του Εσπερινού Γυμνασίου και Λυκείου.
Ανοιχτή μια αυλή του 2ου Γυμνασίου/Λυκείου, για τα παιδιά της γειτονιάς.

Σκοπός του παρόντος Δελτίου Τύπου της παράταξής μας είναι να αποσαφηνίσει τη θέση της «Αρτινών Συνεργασία» σχετικά με τη μετεγκατάσταση του Εσπερινού Γυμνασίου και Λυκείου Άρτας, από το σχολικό συγκρότημα των Τεχνικών Λυκείων, στους χώρους του 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Άρτας.
Πάγια θέση μας ήταν και είναι η εύρυθμη και χωρίς προβλήματα λειτουργία όλων των Σχολείων, για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Επίσης πιστεύουμε στο ότι τα δημόσια σχολεία, πρέπει να λειτουργούν τα απογεύματα ως χώροι άθλησης για τα παιδιά της γειτονιάς.
Για τους λόγους αυτούς στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, επιμείναμε στην άποψη που είχαμε και ως Δημοτική Αρχή, δηλαδή να μεταφερθεί το Εσπερινό Γυμνάσιο και Λύκειο, όχι όμως και στους δύο χώρους του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου, αλλά σε ένα από τα δύο σχολεία, ώστε να παραμένει τα απογεύματα μια αυλή σχολείου ανοιχτή, για να μπορούν να αθληθούν και να παίξουν, τα παιδιά της γειτονιάς.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συνάντηση Υποστράτηγου Χριστόφορου Μπόκα με την Irida Laci

Κώστας Παππάς

Κλάδευση του Ιστορικού Πλατάνου Γέφυρας

Κώστας Παππάς

Ιερατική Σύναξη στην Μητρόπολη Άρτης

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..