• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Αρτινός συνελήφθη με διεθνές ένταλμα για ανθρωποκτονία στην Αμφιλοχία
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Αρτινός συνελήφθη με διεθνές ένταλμα για ανθρωποκτονία στην Αμφιλοχία

Καταγωγή από την Άρτα φέρεται να έχει ο 69χρονος που συνελήφθη στην Αμφιλοχία με Διεθνές Ένταλμά Σύλληψης φερόμενος ως δράστης για την ανθρωποκτονία 25χρονης Γερμανίδας το 1989 στην πόλη Χάγκεν, του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας.
Ο 69χρονος Μ. Κ. ζούσε στην Αμφιλοχία τους τελευταίους 4 μήνες στην Αμφιλοχία έχοντας αλλάξει 3 κατοικίες. Ο 69χρονος, στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης, αισθάνθηκε αδιαθεσία (σύμφωνα με μαρτυρίες εγκεφαλικό επεισόδιο) και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και στη συνέχεια στο ΓΝ Αγρινίου όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Ο 69χρονος στο διάστημα που έμενε στην πόλη της Αμφιλοχίας έλεγε ότι είχε έρθει από την Αυστραλία όπου ζούσε πολλά χρόνια και διάφορα προσωπικά προβλήματα δεν του επέτρεπαν να μείνει στον τόπο καταγωγής του την Άρτα και έτσι επέλεξε την Αμφιλοχία ως κατοικία. Να σημειωθεί ότι ο 69χρονος ήρθε στην Αμφιλοχία το Δεκέμβριο  του 2019.
Στο πλαίσιο αναζήτησης συγγενών αποκαλύφθηκε το μυστικό που ο 69χρονος έκρυβε 31 χρόνια.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

«Πράσινο φως» από το Οικουμενικό Πατριαρχείο για λαβίδα μιας χρήσης στη Θεία Κοινωνία

Κώστας Παππάς

Πράσινο φως για νέο ξενοδοχείο στα Ιωάννινα

Κώστας Παππάς

Αμβρακικός Κόλπος: Νέες υποθέσεις λαθραλιείας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..