ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απόλλων Λάρισας – ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας 0-1

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, καθώς επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα στη Λάρισα χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Τζιώρας στο 44΄ του αγώνα.

Στο 19΄ οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη σημαντική ευκαιρία στον αγώνα με κοντινή προβολή του Λούκας Ράμος, όπου η μπάλα έφυγε άουτ. Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση του πρώτου μισού του αγώνα (44΄) η ομάδα μας άνοιξε το σκορ. Ο Παναγιώτου εκτέλεσε φάουλ και ο Τζιώρας με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη γωνία του Μαντζάρη για το 0-1.
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Απόλλωνας απείλησε με τον Τασιούλη, όμως ο Μέλκας κράτησε το μηδέν και στο 50΄ ο Τζιώρας έφτασε μία ανάσα από το γκολ, όταν με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Μπαντέ είχε μία μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει το δεύτερο τέρμα της ομάδα μας.
Γήπεδο: Φιλιππούπολης Λάρισας. Κίτρινες κάρτες: Ράμος (16΄), Γκουντρουμπής (86΄) / Καπίας (55΄), Ροντρίγκεζ (63΄) Παπανίκου (86΄). Διαιτητής: Πουλικίδης Κωνσταντίνος (ΕΠΣ Δράμας). Α΄ Βοηθός: Τσακίρης Κωνσταντίνος (ΕΠΣ Δράμας). Β΄ Βοηθός: Κουβαλάκης Παναγιώτης (ΕΠΣ Δράμας). 4ος Διαιτητής: Πανυτσίδης Κωνσταντίνος (ΕΠΣ Κοζάνης).
Απόλλων Λάρισας (Άριαν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Καρατάσιος (71΄ Γαρυφαλλόπουλος), Ράμος, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Μπραμπίγια, Γκουντρουμπής, Πολέτο (52΄ Μαρκολίνο), Σουλιώτης, Τασιούλης (84΄ Κοντοές).
ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Καπίας, Παντίδος, Ροντρίγκεζ, Χρουσιέλ, Παναγιώτου, Παπανίκου, Χούσος, Ψιάνος, Βουκμίροβιτς (88΄ Κάκκο), Τζιώρας (83΄ Μπαντέ).

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Χαρδαλιάς: «Αποδεχόμαστε τις πρωτοβουλίες της Super League 2 – Δεν αναστέλλουμε το πρωτάθλημα, στέλνουμε σε Εισαγγελέα και ΕΑΔ το θέμα»

Κώστας Παππάς

Συνεργασία της Αθλητικής Ένωσης Σελλάδων με την βιομηχανία γάλακτος ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

Κώστας Παππάς

Αυξήθηκαν τα όρια χωρητικότητας στα ελληνικά γήπεδα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..