• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Αποκόπηκε δυτική Ελλάδα και Ήπειρος -Κλειστή η γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης μετά από τροχαίο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκόπηκε δυτική Ελλάδα και Ήπειρος -Κλειστή η γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης μετά από τροχαίο

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση από συνεργεία της Γέφυρας Χαρίλαος Τρικούπης, δυνάμεων της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, για την απομάκρυνση νταλίκας, την καρότσα της οποίας νωρίτερα σήκωσαν οι ισχυροί άνεμοι, με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε πινακίδα της Γέφυρας και να προκαλέσει ζημιές.
Εξ αιτίας του ατυχήματος κλειστό παραμένει το ρεύμα της Γέφυρας προς Πάτρα.
Εν τω μεταξύ, καθώς η πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου παραμένει κλειστή λόγω των ισχυρών ανέμων, η Αιτωλοακαρνανία και Ήπειρος έχουν αποκοπεί, αυτή τη στιγμή, από την πρόσβαση προς Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ασθενοφόρα από Ναύπακτο και Μεσολόγγι αναγκάστηκαν να επιστρέψουν πίσω καθώς δεν ήταν δυνατή η διέλευσή τους με κανένα μέσο και η μεταφορά ασθενών στα νοσοκομεία της Πάτρας.

Το ρεύμα προς Αντίρριο λειτουργεί κανονικά.  Σκέψεις της Γέφυρας ΑΕ, για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί ο κόσμος, είναι να μοιράσουν το ρεύμα προς Αντίρριο και για Πάτρα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Superleague: Με πλέι οφ ο πρωταθλητής! Ομόφωνη απόφαση

Κώστας Παππάς

Έκτακτο: Τι λέει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Τριαντάφυλλος Αλμπάνης και ο πρόεδρος Αν. Τσίνας για το Τμήμα Μουσικής

Κώστας Παππάς

Ανασκόπηση της εβδομάδας – Δείτε τα σημαντικότερα γεγονότα της εβδομάδας που πέρασε

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..