• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Απέσπασαν με απάτη 11.000 ευρώ από επιχείρηση στη Πρέβεζα
ΗΠΕΙΡΟΣ

Απέσπασαν με απάτη 11.000 ευρώ από επιχείρηση στη Πρέβεζα

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, περίπτωση απάτης σε βάρος ιδιοκτήτη επιχείρησης στην Πρέβεζα.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, ηλικίας 41 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, χθες (23-05-2019) το πρωί, ένας από τους δράστες επικοινώνησε τηλεφωνικά με ιδιοκτήτη επιχείρησης στην Πρέβεζα και με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών τον έπεισε να καταβάλει σε τραπεζικούς λογαριασμούς, συνολικά το χρηματικό ποσό των -11.250- ευρώ, με το πρόσχημα έγκρισης προγράμματος επιδότησης πολλαπλάσιου χρηματικού ποσού μέσω ΕΣΠΑ.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Γιάννενα: Ρεκόρ ανακύκλωσης από τους μαθητές δημοτικών και νηπιαγωγείων

Κώστας Παππάς

Εμβολιασμοί αιγοπροβάτων για τον Μελιταίο πυρετό – Ημερομηνίες ανά Δήμο

Κώστας Παππάς

Παρουσίαση βιβλίου – Ευάγγελου Αυδίκου «Δρολάπι»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..