• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Απάτη με το όνομα του Δήμου Πωγωνίου – Προσποιούνται Υπαλλήλους της Οικονομικής Υπηρεσίας
ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάτη με το όνομα του Δήμου Πωγωνίου – Προσποιούνται Υπαλλήλους της Οικονομικής Υπηρεσίας

Υπαλλήλους της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Πωγωνίου προσποιούνται επιτήδειοι που επικοινωνούν με δικαιούχους χρηματικών ενταλμάτων ζητώντας τους περαιτέρω στοιχεία, όπως τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να γίνει, όπως ισχυρίζονται, κατάθεση των χρημάτων που τους οφείλονται από το Δήμο.
Πρόκειται για μία ακόμη απάτη καθώς οι Υπηρεσίες του Δήμου δεν πρόκειται ποτέ να ζητήσουν τηλεφωνικά τέτοιου είδους στοιχεία, τα οποία έχουν άλλωστε ήδη καταχωρημένα. Οι επιτήδειοι έχουν συλλέξει τα στοιχεία των δικαιούχων από τη «Διαύγεια» όπου αναρτώνται, μεταξύ άλλων, όλες οι αναθέσεις και τα εντάλματα πληρωμών.
Παρακαλούμε οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και οι αποδέκτες τέτοιων τηλεφωνημάτων να ενημερώσουν άμεσα τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Βουτιά θανάτου στη Φθιώτιδα: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι, ζητούσε μάταια βοήθεια όλη τη νύχτα

Κώστας Παππάς

Άρτα: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος

Κώστας Παππάς

Τετραπλή καραμπόλα στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης – Τι ακριβώς συνέβη

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..