• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Ανοίγουν το Σάββατο οι οργανωμένες παραλίες Χωρίς αλκοόλ και μουσική
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανοίγουν το Σάββατο οι οργανωμένες παραλίες Χωρίς αλκοόλ και μουσική

Όχι αλκοόλ, ούτε και μουσική σε οργανωμένες θάλασσες και ακτές. Οι παραλίες ανοίγουν το Σάββατο και οι παραβάτες των αυστηρών όρων θα έρθουν αντιμέτωποι μέχρι και με ανάκληση της άδειας!
Ο κύβος ερρίφθη και οι οργανωμένες παραλίες θα ανοίξουν από το Σάββατο 16 Μαΐου αλλά σύμφωνα με πληροφορίες  σε αυτές δεν θα επιτρέπεται η πώληση αλκοόλ και η μουσική!
Μάλιστα, όπως τόνιζαν αρμόδιες πηγές  τα πρόστιμα θα είναι βαρύτατα για τους παραβάτες ενώ θα υπάρχει και άμεση ανάκληση της άδειας σε όποιον παρανομεί.
 Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν το απόγευμα, ώστε να δοθούν δυο ημέρες χρόνος για να προετοιμαστούν όλες οι οργανωμένες παραλίες, για να μπορέσουν να υποδεχτούν κόσμο.  Εντός της ημέρας θα έχουμε και το πρωτόκολλο, αναφορικά με την απόσταση, όπου θα τοποθετηθούν οι ομπρέλες, ενώ θα αποφασιστεί και ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών που θα επιτραπεί να μπουν.

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Βουτιά στα νερά της τεχνητής λίμνης έκανε το γεφυράκι στο παραποτάμιο πάρκο

Κώστας Παππάς

Ξεκινούν τα έργα ανάπλασης στο Κέντρο της Άρτας

Κώστας Παππάς

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή της Πρέβεζας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..