• Home
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Αναφορές για τραυματισμό γνωστού οπαδού του ΠΑΟ στον Τελικό Κυπέλλου: «Του κόβανε τα δάχτυλα με τανάλια»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναφορές για τραυματισμό γνωστού οπαδού του ΠΑΟ στον Τελικό Κυπέλλου: «Του κόβανε τα δάχτυλα με τανάλια»

Σοκάρει η εικόνα από τον τραυματισμό ενός από τους πιο γνωστούς οπαδούς του Παναθηναϊκού, ο οποίος φέρεται να ακρωτηριάστηκε από έκρηξη κροτίδας.
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, που οδήγησαν σε συλλήψεις αλλά και τραυματισμούς.
Σύμφωνα με αναφορές, μάλιστα, οπαδών στα social media, άνδρας χρειάστηκε να κόψει τα δάχτυλά του στο νοσοκομείο, μετά από τραυματισμό με κροτίδα.

Τι αναφέρεται στην ανάρτηση φίλου του
Επιθυμία του είναι αυτό να σας το πω… Aπό την έκρηξη της κροτίδας έσπασε και το τηλ. του και δεν μπορεί ούτε ανάρτηση να κάνει στο Instagram, ούτε καν να μιλήσει με κάποιον ως να πάρει αύριο άλλη συσκευή… Αυτή την στιγμή υποφέρει πολύ, συγνώμη για το ανατριχιαστικό αλλά του κόβανε τα δάχτυλα με τανάλια… Και μου είπε κάτι που με γονάτισε. Έκλαιγε που δεν ήταν στο γήπεδο στο σήκωμα της κούπας..!!! Επειδή είστε εκατοντάδες που εκτός από ευχές προσφερθήκατε σε ό,τι άλλο χρειαστεί… Θέλει να σας πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την αγάπη που του δείχνετε και ιδιαίτερα σε μια άλλη μεγάλη μορφή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τον Kostas Papadopoulos (Παπ..) για το συγκινητικό ενδιαφέρον του…!!! Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου που δείχνετε το μεγαλείο των οπαδών μας..!!!

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Το καλοκαίρι του 2021 θα διεξαχθεί το Euro, από 11 Ιουνίου μέχρι 11 Ιουλίου

Κώστας Παππάς

Ιστορική άνοδος για την ομάδα του Τηλυκράτη Λευκάδας στην Super League 2

Κώστας Παππάς

Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας εγκαινιάζει το νέο μονοπάτι στη Χελώνα Άρτας (1538 μ)

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..