• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ανακοινώνονται αποφάσεις για γάμους, καλεσμένους και δεξιώσεις
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώνονται αποφάσεις για γάμους, καλεσμένους και δεξιώσεις

Αποφάσεις και ανακοινώσεις που σχετίζονται με τις δεξιώσεις γάμων προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
«Μόλις ξαναέχουμε μια επαφή με την επιτροπή, θα μπορούμε να βγάλουμε και ένα χρονοδιάγραμμα δημόσιο και για τα catering, για να ξέρει ο κόσμος να προγραμματίσει τους γάμους του και τις υπόλοιπες κοινωνικές εκδηλώσεις» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Open.
«Θα έχουμε την άλλη εβδομάδα ανακοινώσεις για το ακριβές χρονοδιάγραμμα και τους όρους ανά την χρονολογία όπου θα μπορούν να ανοίξουν τα κτήματα ώστε να μπορεί ο κόσμος να προγραμματίσει. Το ίδιο θέλω να κάνω και για τις εκθέσεις. Να έχουμε ένα χρονοδιάγραμμα να μπορούν και οι επιχειρηματίες να προγραμματίσουν. Θα βγάλουμε για όλους τους κλάδους το χρονοδιάγραμμα, να ξέρουν όλοι.
Προφανώς θα έχουμε λιγότερους στην αρχή της λειτουργίας τους και όσο περνάνε οι εβδομάδες θα αυξάνονται όσοι θα μπορούν να συμμετέχουν σ’ αυτές τις εκδηλώσεις. Τα μεγάλα πανηγύρια και πέρσι λειτουργούσαν και το καλοκαίρι, εφόσον τα εμβόλια συνεχιστούν με τους ρυθμούς, θα λειτουργήσουν με πολύ καλύτερους όρους».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρός 15χρονος από βολίδα αεροβόλου την ώρα που έπαιζε με τον αδερφό του

Κώστας Παππάς

Ευχαριστήριο Μητροπόλεως Άρτης για βοήθεια σεισμοπλήκτων

Κώστας Παππάς

H…super μαμά με τρία παιδιά που πήρε με Άριστα το μεταπτυχιακό της στην Ιατρική

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..