ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άρτα:Αναζητείται ο 29χρονος – Παγωμένη η τοπική κοινωνία

Μαρία Παπαθεοδώρου

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο 29χρονος Β.Α. από το Μεσόπυργο Άρτας που νωρίτερα το απόγευμα φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον 80χρονο Ν.Α. πεθερό του στην αυλή του σπιτιού του στο Αστροχώρι Άρτας.Οι σχέσεις των δύο ανδρών, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν ποτέ καλές και ενδεχομένως να εντάθηκαν περαιτέρω με το διαζύγιο του ζευγαριού που υπογράφηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του arta2day.gr o φερόμενος ως δράστης ήταν παντρεμένος με τη 36χρονη κόρη του θύματος και έχουν αγοράκι 2 ετών, παιδιά πολύτεκνων οικογενειών και οι δυο..
Διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα στο Μεσόπυργο αλλά σύμφωνα με πληροφορίες σχεδίαζε από τον Σεπτέμβριο να μετακομίσει στην Αθήνα όπου ζουν και εργάζονται τα αδέρφια του.
Οι τοπικές κοινωνίες των δυο χωριών της ορεινής Άρτας παρακολουθούν συγκλονισμένοι τις εξελίξεις γύρω από το έγκλημα που τους συντάραξε.
“Φιλότιμο αλλά εκρηκτικό χαρακτήρα” χαρακτηρίζουν τον 29χρονο άνθρωποι που τον γνωρίζουν.
Μετά το θανάσιμο τραυματισμό του πεθερού του ο φερόμενος ως δράστης διέφυγε με το αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση και μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί από την Αστυνομία. Να σημειωθεί ότι ο δράστης γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή και μπορεί να έχει διαφύγει σε γειτονικούς νομούς.

 

 

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη με 36 κιλά κάνναβης – Αναζητείται συνεργός του που διέφυγε

Κώστας Παππάς

Τα σημερινά κρούσματα και η κατανομή τους

Κώστας Παππάς

Πασχαλινή Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..